In beeld | Ajacieden richten focus op Eredivisie-topper

Rulli Header 1280
Rulli Header 1280

Ajax heeft zaterdagochtend de laatste voorbereidingen getroffen richting de Eredivisie-topper tegen PSV. De ploeg van John Heitinga reist zondag voor speelronde dertig in de Nederlandse competitie af naar Eindhoven. Het treffen met de huidige nummer drie van de Eredivisie begint om 14:30 uur.

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Ajax is met PSV verwikkeld in een felle strijd om plek twee. Beide ploegen hebben na 29 speelrondes 62 punten. De ploeg van Heitinga heeft echter een beter doelsaldo, waardoor de Ajacieden op plek twee staan in de Eredivisie. Koploper Feyenoord heeft acht punten meer dan Ajax en PSV met nog vijf wedstrijden op het programma.

Het belang van de topper tegen PSV was zaterdag ook helder voor de Ajax-selectie. De concentratie was af te lezen op de gezichten van de Ajacieden, die een scherpe indruk maakten. Met een uitgebreide warming-up, enkele pass-oefeningen en diverse partijvormen bereidde Ajax zich op sportcomplex de Toekomst uitstekend voor op de Eredivisie-clash.

Onze fotograaf was erbij en schoot enkele platen.

Gerelateerde artikelen

TD 1280

Training Day | Klaar voor clash met PSV

Het vizier van Ajax is met de topper van zondag en de bekerfinale, één week later, volledig gericht op PSV. De Ajacieden nemen het zondagmiddag voor de competitie vanaf 14:30 uur in het Philips Stadion op tegen de Eindhovenaren, zeven dagen later wacht de confrontatie in de bekerfinale. Tijdens de afsluitende training richting de Eredivisie-topper maakte de ploeg van John Heitinga een scherpe en gefocuste indruk. De Ajax-selectie is klaar voor de clash met PSV.

Tags

  • #PSVAJA

Socials