Training Day | Klaar voor clash met PSV

Het vizier van Ajax is met de topper van zondag en de bekerfinale, één week later, volledig gericht op PSV. De Ajacieden nemen het zondagmiddag voor de competitie vanaf 14:30 uur in het Philips Stadion op tegen de Eindhovenaren, zeven dagen later wacht de confrontatie in de bekerfinale. Tijdens de afsluitende training richting de Eredivisie-topper maakte de ploeg van John Heitinga een scherpe en gefocuste indruk. De Ajax-selectie is klaar voor de clash met PSV.

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Rulli Header 1280

In beeld | Ajacieden richten focus op Eredivisie-topper

Ajax heeft zaterdagochtend de laatste voorbereidingen getroffen richting de Eredivisie-topper tegen PSV. De ploeg van John Heitinga reist zondag voor speelronde dertig in de Nederlandse competitie af naar Eindhoven. Het treffen met de huidige nummer drie van de Eredivisie begint om 14:30 uur.

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Bergwijnstill

Bergwijn verwacht intens duel in Eindhoven: 'We moeten iets rechtzetten'

Het eerste seizoen van Steven Bergwijn in Amsterdam zit er alweer bijna op. De 25-jarige vleugelaanvaller keert zondag als Ajacied terug in Eindhoven, de plek waar hij de eerste jaren van zijn profcarrière doorbracht. Tijd voor een persoonlijk gesprek met Bergwijn, waarin we aan de hand van een paar foto's zijn Ajax-periode tot dusver uitlichten.

Tags

  • #Bergwijn

Socials