In beeld | Ajacieden richten vizier op sc Heerenveen

Training1920
Training1920

Ajax werkte zaterdagmiddag de afsluitende training af in aanloop naar de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De Ajacieden van John van 't Schip nemen het zondagmiddag vanaf 14:30 uur in het Abe Lenstra Stadion op tegen de Friezen.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Op sportcomplex de Toekomst werden zaterdag de laatste puntjes op de i gezet in aanloop naar het Eredivisie-duel. Ondanks de grauwe weersomstandigheden, betraden de Ajacieden de grasmat met vrolijke gezichten. Na een uitgebreide warming-up gingen de Amsterdammers verder met een positiespel. De oefensessie werd afgesloten met een intensief partijspel tussen meerdere teams. De Ajacieden met de groene hesjes kwamen als winnaar uit de strijd.

De ploeg van Van 't Schip kan veel vertrouwen putten uit de eerdere ontmoeting met sc Heerenveen dit seizoen. Op 5 november 2023 wonnen de Ajacieden in eigen huis namelijk met 4-1 van de Friezen dankzij doelpunten van Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Chuba Akpom (2).

Onze fotograaf was aanwezig bij de laatste training en schoot enkele fraaie platen.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Still Interview Henderson

Henderson: 'Ik heb echt van elke seconde genoten'

Jordan Henderson arriveerde nog geen twee weken geleden in Amsterdam. De Engelsman maakte afgelopen weekend zijn Ajax-debuut in de thuiswedstrijd tegen PSV. Hij kijkt met een positief gevoel terug op zijn eerste dagen als Ajacied. "Zelfs als ik in de stad ben geven de mensen me een goed gevoel."

Tags

  • #Henderson

Socials

Training1920

In beeld | Ajacieden werken toe naar uitduel in Friesland

De Ajacieden van John van 't Schip betraden dinsdagmiddag het trainingsveld voor een nieuwe oefensessie. In aanloop naar de 21e speelronde van de Eredivisie werkte de Ajax-selectie een intensieve training af op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Makkelie 1920

Makkelie scheidsrechter in Friesland

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met sc Heerenveen. Het competitietreffen in Friesland begint zondagmiddag om 14:30 uur.

Tags

  • #HEEAJA

Socials