In beeld | Ajax bereidt zich voor op Utrecht-uit

Steviebrobbey
Steviebrobbey

Ajax heeft zaterdag de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De ploeg van Alfred Schreuder speelt zondag vanaf 12:15 uur in Stadion Galgenwaard de vierde competitiewedstrijd van 2022/2023.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Ajax is na drie speelrondes nog altijd ongeslagen in de Eredivisie. Fortuna Sittard (2-3), FC Groningen (6-1) en Sparta Rotterdam (0-1) werden in augustus verslagen. De Ajacieden kunnen zondagmiddag de maand afsluiten zonder puntenverlies.

De selectie bereidde zich zaterdag onder heerlijke omstandigheden voor op het uitduel met FC Utrecht. De oefensessie startte met een uitgebreide warming-up en een sprintvorm. Daarna werden er twee groepen gemaakt en vonden er rondo's plaats op het trainingsveld van de Toekomst. De training werd afgesloten met partijen en afronden op doel.

De Amsterdammers wonnen de laatste drie ontmoetingen in de Domstad. Afgelopen seizoen was Utrecht – Ajax de eerste wedstrijd na de winterstop, Brian Brobbey eiste in dit duel met twee Amsterdamse treffers de hoofdrol op.

Onze huisfotograaf was aanwezig bij de afsluitende training en schoot enkele fraaie beelden.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Champions League Cup 1280

Ajax opent Champions League-campagne in Johan Cruijff ArenA

De UEFA heeft zaterdagochtend het speelschema van de groepsfase van de UEFA Champions League gecommuniceerd. Ajax opent de reeks van zes wedstrijden in Amsterdam. Op woensdag 7 september is Rangers FC om 18:45 uur de eerste tegenstander in de Johan Cruijff ArenA. Het eerste uitduel volgt zes dagen later in en tegen Liverpool. De aftrap van dat duel is om 21:00 uur.

Tags

  • #UCL

Socials

Timber Reactie 1280

Dit vinden Schreuder en Timber van de tegenstanders in de UEFA Champions League

"Als ik eerlijk ben is Liverpool de favoriet in de poule", stelt Alfred Schreuder. De trainer keek donderdagavond naar de loting van de UEFA Champions League en zag hoe Ajax in de groepsfase aan de Engelse grootmacht, Napoli en Rangers FC werd gekoppeld. Ook Jurriën Timber had zijn ogen gericht op de loting.

Tags

  • #UCL

Socials