In beeld | Ajax Clinics on Tour trapt af in Amsterdam-Noord

Kickoffclinics
Kickoffclinics

Het zomerprogramma Ajax Clinics on Tour is zaterdagmiddag afgetrapt in Amsterdam-Noord. De komende weken worden er veertien clinics georganiseerd door de Ajax Foundation in de Amsterdamse wijken in samenwerking met de gemeente.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Aan de Naardermeerstraat vond zaterdagmiddag een zogeheten 'Clinic4All' plaats.  Deze 'Clinic4All' is een laagdrempelige activiteit voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Iedereen die het leuk vindt kan meedoen, ongeacht welk niveau diegene heeft. Niet alle oefeningen hierin zijn voetbalgerelateerd. 

Loïs Schenkel, ambassadeur van de Ajax Foundation, was erbij om de aftrap te verrichten. Verschillende kinderen uit de Amsterdamse wijk voelden zich zaterdagmiddag voor even Ajacied.

Maandag 12 juli is alweer de volgende Ajax Clinic. Ditmaal in Zuidoost Amsterdam. De locatie is Bijlmer Sportpark. Deze 'Clinic4All' begint om 14:00 uur en is om 16:30 uur afgelopen.

Dit is het schema voor de komende weken:

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Gerelateerde artikelen

Campsclinics1280

Ajax Clinics gaat de Amsterdamse wijken in

De Ajax Foundation gaat met ‘Ajax Clinics on Tour’ komende zomer de Amsterdamse wijken in. In totaal zullen er, in samenwerking met de gemeente, veertien maatschappelijke voetbalclinics worden georganiseerd in zeven verschillende stadsdelen.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Ajaxchallenge1280

Hoe de Ajax Challenge Ryan in de lockdown uit het slop haalde

Als Nederland in de winter voor een tweede keer in een lockdown gaat om de coronabesmettingen in te dammen, is de motivatie om naar school te gaan bij Ryan Knijpinga tot een nulpunt gedaald. Tot ROC TOP hem in contact brengt met de Ajax Challenge. Vier maanden later, begin april, schijnt de zon weer in het hoofd van de zeventienjarige Amsterdammer.

Tags

  • #AjaxChallenge

Socials