In beeld | Ajax richt blik op FC Volendam

Taylor Header
Taylor Header

Ajax heeft zaterdag de afsluitende training afgewerkt richting de wedstrijd in de 32e speelronde van de Eredivisie. De Amsterdammers spelen zondag om 14:30 uur op bezoek bij FC Volendam.

Tags

  • #VOLAJA

Socials

Met de laatste drie hordes in de vorm van FC Volendam, Almere City en Vitesse heeft Ajax de vijfde plek in eigen hand. NEC volgt de Amsterdammers op twee punten en FC Utrecht heeft drie punten minder.

De tegenstander van zondag, FC Volendam, strijdt nog voor lijfsbehoud in de Eredivisie. De Volendammers hebben de mogelijkheid om zich rechtstreeks te handhaven of om zich te plaatsen voor de play-offs voor promotie en degradatie.

Tijdens de laatste training op sportcomplex de Toekomst in aanloop naar deze voorlaatste uitwedstrijd van het seizoen, was onze fotograaf aanwezig om de sessie vast te leggen.

Gerelateerde artikelen

Henderson Volendam

Henderson: 'Heel erg blij om terug te zijn'

Jordan Henderson is weer terug op het veld. De middenvelder speelde halverwege maart zijn laatste wedstrijd voor Ajax, voordat hij geblesseerd raakte. De Engelsman kijkt uit naar de laatste competitieduels. "We moeten de drie laatste wedstrijden alles geven en dan kijken we op 19 mei waar we staan."

Tags

  • #Henderson

Socials

KEEPERSITEM RAMAJ Still

De kunst van keepers: een diepgaande analyse met Ramaj

Ontdek de wereld van keeperskunsten met Diant Ramaj. In dit item van Inside Ajax bespreken we met de Ajax-sluitpost de kwaliteiten van tien topdoelmannen. Van fenomenale reflexen tot ongeëvenaarde leiderschapsvaardigheden: elk aspect wordt grondig geanalyseerd.

Tags

  • #Ramaj

Socials