In beeld | Ajax richt vizier op seizoensafsluiter

Trainingheader
Trainingheader

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen staat voor de deur. Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur een uitduel met Vitesse. De ploeg van John van 't Schip voltooide zaterdag de laatste training in aanloop naar het treffen in Arnhem.

Tags

  • #VITAJA

Socials

Op een zonovergoten sportcomplex de Toekomst begonnen de Ajacieden met een ontspannen warming-up, gevolgd door een positiespel en een partijvorm. De selectie zette zodoende de laatste puntjes op de i richting de seizoensafsluiter tegen Vitesse. De tegenstander van zondag is al gedegradeerd, terwijl Ajax verzekerd is van de vijfde plek in de Eredivisie.

Onze huisfotograaf was aanwezig tijdens de laatste training op de Toekomst en legde de sessie vast door zijn lens.

Gerelateerde artikelen

240517 Berghuis2

Berghuis over competitieslot: 'We moeten zondag genieten'

Ajax sluit zondagmiddag in Arnhem tegen Vitesse het Eredivisie-seizoen af. Steven Berghuis blikt vooruit op het competitieslot en gaat kort in op het behalen van de magische mijlpaal van vijfhonderd officiële wedstrijden in het betaald voetbal. "Ik had niet verwacht dat ik zoveel wedstrijden in het betaald voetbal zou spelen, gezien mijn lange tijd bij de amateurs."

Tags

  • #VITAJA

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Aftellen naar laatste competitieduel

Ajax sluit zondag het seizoen af in Arnhem. Daarmee is de laatste aflevering van Warming Up ook een feit. In deze aflevering blikken we onder meer vooruit op het slotduel met Vitesse.

Tags

  • #Warming Up

Socials

Hato Brobbey Prijzen

Onderscheidingen voor Brobbey en Hato na laatste thuisduel

Brian Brobbey en Jorrel Hato werden na de 3-0-zege op Almere City in het zonnetje gezet. De aanvaller werd Speler van het Jaar en Hato ontving de prijs voor Talent van het Jaar. "Het was een zwaar seizoen, maar ik ben wel trots op mezelf."

Tags

  • #Brobbey
  • #Hato

Socials