Warming Up | Aftellen naar laatste competitieduel

Kudusvitesse
Kudusvitesse

Ajax sluit zondag het seizoen af in Arnhem. Daarmee is de laatste aflevering van Warming Up ook een feit. In deze aflevering blikken we onder meer vooruit op het slotduel met Vitesse.

Tags

  • #Warming Up

Socials

Top 5
Deze week behandelen we het volgende Ajax-nieuws:

  1. Ajax Vrouwen grijpen naast de titel 
  2. Ajax O18 verliest van AZ 
  3. De jeugdvrienden van Julian Rijkhoff 
  4. Rijkhoff gaat op zichzelf wonen 
  5. De 500e van Steven Berghuis

Ask Ajax
In Ask Ajax gaan we op zoek naar het antwoord op luisteraarsvragen over Ajax. Voor deze laatste aflevering geeft Jay Gorter antwoord op de vraag van Pjotr.

Ajax Radio
Vitesse - Ajax volg je zondag uiteraard weer live en zonder onderbrekingen op Ajax Radio. De aftrap is om 14:30 uur en luisteren doe je via JUKE, de Ajax app of ajax.nl

Gerelateerde artikelen

Berghuistrainingheader

Berghuis over competitieslot: 'We moeten zondag genieten'

Ajax sluit zondagmiddag in Arnhem tegen Vitesse het Eredivisie-seizoen af. Steven Berghuis blikt vooruit op het competitieslot en gaat kort in op het behalen van de magische mijlpaal van vijfhonderd officiële wedstrijden in het betaald voetbal. "Ik had niet verwacht dat ik zoveel wedstrijden in het betaald voetbal zou spelen, gezien mijn lange tijd bij de amateurs."

Tags

  • #VITAJA

Socials

Bergwijnalm

Highlights Ajax - Almere City | Bergwijn blinkt uit

Ajax heeft zondag zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen overtuigend gewonnen. In de Johan Cruijff ArenA werd Almere City met 3-0 verslagen door een glaszuivere hattrick van Steven Bergwijn in de eerste helft. Door de zege en ontwikkelingen op andere velden is Ajax zeker van de vijfde plaats in de Eredivisie en daarmee Europees voetbal.

Tags

  • #AJAALM

Socials

Still Rijkhoff

Portret | Julian Rijkhoff over jeugdherinneringen en Ajax-dromen

We zijn een dag samen met Julian Rijkhoff, de spits die afgelopen winter is teruggekomen naar Amsterdam. Na zijn jeugdjaren bij Ajax heeft hij zijn focus gericht op de toekomst. Samen keren we terug naar het voetbalpleintje waar hij als kleine jongen altijd te vinden was, praten we over zijn inspiratie en halen herinneringen op aan zijn jeugd. Hoewel zijn debuut al een droom is die uitkwam, koestert Rijkhoff nog vele ambities. Dit gesprek biedt een blik in het leven en de carrière van deze veelbelovende voetballer.

Tags

  • #Rijkhoff

Socials