In beeld | ArenA Fanshop kleurt wit

Header Goed 1280
Header Goed 1280

Ajax heeft het nieuwe uitshirt van het seizoen 2023/2024 gepresenteerd. Het gloednieuwe tricot, bestaande uit wit met donkerblauwe accenten, hangt sinds vrijdagochtend in de officiële Fanshops van Ajax. De eerste supporters bemachtigden het nieuwe tenue bij de Fanshop van de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #adidas

Socials

'Onmogelijk' wit is de basiskleur van het shirt waarin Ajax de uitwedstrijden van het nieuwe seizoen gaat spelen. De accentkleur is donkerblauw en verder is er in het shirt en in de kousen een turquoise/lichtroze patroon toegevoegd.

Zoals gebruikelijk waren de fans nieuwsgierig naar de release van het nieuwe shirt. Onze fotograaf nam in de ochtend een kijkje in en rondom de Fanshop naast de Johan Cruijff ArenA.

Het nieuwe uittenue is verkrijgbaar op onze webshop en in de Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad. Ook in de Pop-up Store op het Rokin is het shirt tot en met vrijdag 25 juni verkrijgbaar. De checkout is volledig cashless.

Gerelateerde artikelen

Headertadic1920

'Onmogelijk' wit basiskleur nieuw Ajax uittenue

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe uittenue voor het seizoen 2023/2024. Het tenue heeft wit als basiskleur. Het is de eerste keer sinds 1988/1989 dat wit de basiskleur van het uittenue is. Daarvoor had Ajax een rijke traditie met een wit uitshirt maar door aanscherping van de regels voor noodzakelijke contrastkleuren in tenues en keuze voor twee wedstrijdtenues was dit lang niet mogelijk. Sinds 2020/2021 heeft Ajax structureel een derde tenue, waardoor een overwegend wit uitshirt weer mogelijk werd.

Tags

  • #adidas

Socials

Header 880

In beeld | Het uitshirt door de jaren heen

Ajax heeft vrijdag het uitshirt voor het seizoen 2024/2025 gelanceerd. De afgelopen decennia hebben de Amsterdammers in uiteenlopende tricots de uitwedstrijden afgewerkt. Van groen tot blauw en van geel tot zwart. Alles kwam voorbij.

Tags

  • #adidas

Socials

Gabri1920

Gabri: 'Ik had bij Ajax willen stoppen'

Bij het horen van de naam Gabri gaan de gedachten direct terug naar oneindige rushes en onuitputtelijke werklust. Hij was in 2006 de eerste voetballer die de oversteek maakte van FC Barcelona naar Ajax. In totaal speelde hij vier seizoenen in Amsterdam. Tegenwoordig woont hij in het dwergstaatje Andorra. We gingen bij hem langs.

Tags

  • #Gabri

Socials