In beeld | De aanvoerder is terug

Tadic
Tadic

Ajax mocht weer een paar frisse en uitgeruste spelers verwelkomen op sportcomplex de Toekomst. Ditmaal trainden Dusan Tadic, Perr Schuurs, Devyne Rensch, Jurgen Ekkelenkamp en Victor Jensen voor het eerst deze voorbereiding mee.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Het vijftal beleefde individueel zeer verschillende zomers. Dusan Tadic en de van zijn uitleenperiode teruggekeerde Victor Jensen hadden vrij. Perr Schuurs, Jurgen Ekkelenkamp en Devyne Rensch speelden met Jong Oranje op het EK O21. 

Met de terugkeer van Tadic, Schuurs en Rensch zijn er drie vaste spelers van het eerste elftal van vorig seizoen weer van de partij. Andere vertrouwde gezichten als die van David Neres, Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad waren al langer weer te zien op de Toekomst. 

Datzelfde gold voor Sean Klaiber, maar hij vertrok voor zijn prachtige avontuur met Suriname op de Gold Cup. Ajax speelt zaterdag zijn allereerste oefenduel van deze voorbereiding. De tegenstander is de Koninklijke HFC.  

Gerelateerde artikelen

HEUS1426

In beeld | Loopoefeningen en spelvormen

Een gedeelte van de Ajax-selectie meldde zich woensdag weer op sportcomplex de Toekomst voor een nieuwe trainingssessie. Ook David Neres en Lisandro Magallán waren nu van de partij. Loopoefeningen en spelvormen stonden woensdag centraal in Amsterdam.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Ekkelenkamp2019

Ajax oefent tegen Quick'20 en SC Paderborn 07

Ajax heeft nieuwe oefenduels aan de voorbereiding toegevoegd. Op dinsdag 6 juli speelt de ploeg van Erik ten Hag om 18:00 uur tegen Quick'20. Op zaterdag 10 juli volgt een vriendschappelijk duel met SC Paderborn 07. Die wedstrijd begint om 12:00 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials