In beeld | De jaren van ras-Ajacied Klaassen

Klaassen1920
Klaassen1920

Davy Klaassen verruilt Ajax voor Internazionale. De dertigjarige middenvelder verlaat zijn geliefde Ajax na 321 wedstrijden, waarin hij goed was voor 93 treffers en vijftig assists. Ter ere van het vertrek van de ras-Ajacied hebben we een mooie fotoslider gemaakt.

Tags

  • #Klaassen

Socials

Van zijn eerste stappen op de Toekomst tot zijn glansrijke debuut in de Eredivisie tegen NEC en van zijn uitverkiezing tot Talent van het Jaar in 2014 tot het omhooghouden van de 36e schaal in de clubhistorie van Ajax. Dit was de Klaassen-periode bij onze club in beeld.

Gerelateerde artikelen

Klaassenschaal1920

Klaassen vaarwel | Trotse Ajacied zwaait af

Met zijn overstap naar Internazionale zwaait Davy Klaassen af. Daags na zijn laatste invalbeurt in de play-offwedstrijd tegen Ludogorets kan de middenvelder indrukwekkende statistieken overleggen. Met zijn 321 wedstrijden, 93 goals en 50 assists heeft de ras-Ajacied bijvoorbeeld een voorname plek in Ajax’ roemruchte Club van 100.

Tags

  • #Klaassen

Socials

SITE Thumb DAVY KLAASSEN

Special | Klaassen speelt in het Concertgebouw

Davy Klaassen vierde in februari zijn dertigste verjaardag en hij speelde dezelfde periode ook zijn 300e wedstrijd in Ajax 1. Hoog tijd om de ras-Ajacied te verrassen op een wel heel bijzondere plek. In het Concertgebouw vertelt Klaassen uitgebreid over zijn entree in de jeugdopleiding in 2004, de weg naar de top en zijn liefde voor Ajax én de piano. In het wereldberoemde en historische muziekgebouw toont hij ook zijn muzikale kunsten.

Tags

  • #Klaassen

Socials