In beeld | Zo verliep de dag na het succes in Dortmund voor Ajax

Alvarezmartinez2
Alvarezmartinez2

We nemen je mee naar de 'Day After' van de Ajacieden die woensdagavond een topprestatie leverden in Duitsland. Na vier wedstrijden staat Ajaz op twaalf punten is de volgende ronde van de UEFA Champions League al bereikt.

Tags

  • #UCL
  • #BVBAJA

Socials

Ajax reisde 's nachts na de wedstrijd meteen terug uit het Ruhrgebied. In de loop van de middag druppelden de spelers binnen op sportcomplex de Toekomst.

De dag begon (en bleef) uiterst ontspannen. De spelers namen plaats op de massagetafel en kregen een welverdiende behandeling van de verzorgers.

Vervolgens verplaatsten de Ajacieden zich naar het veld. Degenen die woensdagavond in actie kwamen, werkten een lichte training af, met een warming-up, wat rek- en strekoefeningen en een rondo.

De spelers die geen speeltijd hadden in Dortmund trainden op reguliere wijze. Ze bereidden zich zo al voor op het duel met Go Ahead Eagles van komende zondag.

Ten slotte verkasten de hoofdrolspelers van Dortmund-uit naar binnen om in de gym verder te trainen. De spelers volgden onder begeleiding hun op maat gemaakte programma’s.

De dag eindigde met een ijsbad, om maximaal herstel van de spieren mogelijk te maken.

Tags

  • #UCL
  • #BVBAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Dortmund 2021 1280

On This Day | Vier gespeeld, twaalf punten

Overwintering in de UEFA Champions League na vier groepswedstrijden was op 3 november 2021 een feit. Ajax won op bezoek bij Borussia Dortmund met 1-3 en plaatste zich zo voor de eerste keer in de clubhistorie al na vier wedstrijden voor de achtste finales van het toernooi. Dusan Tadic, Sébastien Haller en Davy Klaassen waren trefzeker.

Tags

  • #OnThisDay

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl