In beeld | Ajax Vrouwen door Amsterdamse grachten

Boottocht1920
Boottocht1920

De Ajax Vrouwen zijn woensdagavond door de Gemeente Amsterdam in het zonnetje gezet. Vanwege het binnenhalen van de derde landstitel in de clubgeschiedenis kreeg de selectie van Suzanne Bakker een rondvaart door de grachten en werden ze verwelkomd in de ambtswoning van burgemeester Femke Halsema.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Met de schaal in de hand en gekleed in het Ajax-tenue werd er getoost op de eerste landstitel in vijf jaar. Bij de toespraak van Halsema kondigde ze ook nog aan dat de Ajax Vrouwen een welverdiende publieke huldiging krijgen als cadeau van de stad. Daarover later meer informatie.

Onze fotograaf was er de hele avond bij en vereeuwigde de avond op prachtige wijze.

Gerelateerde artikelen

Titel 3 880

❌❌❌ | Ajax Vrouwen pakken derde kampioenschap in historie

De drie Amsterdamse kruizen staan sinds zondag gelijk aan het aantal kampioenschappen van de Ajax Vrouwen. Dankzij de overtuigende 1-6-zege op PEC Zwolle zijn de Amsterdammers de beste vrouwenvoetbalploeg van Nederland, voor de derde keer in de clubhistorie.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header12802

Verslag | Ajax Vrouwen in stijl naar de landstitel

De Ajax Vrouwen hebben zondag op overtuigende wijze de derde landstitel uit de historie veroverd. De ploeg van Suzanne Bakker klaarde de klus op bezoek bij PEC Zwolle eenvoudig: 1-6. In het MAC³PARK stadion was Romée Leuchter de absolute uitblinker. Ze scoorde tweemaal en gaf twee assists.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Thumb Spitse 880

'Het was een lang seizoen, maar nu kampioen'

De Ajax Vrouwen waren vol vertrouwen op een goede afloop en vol trots na de 1-6-zege op PEC Zwolle en de titel! Na afloop glunderenden de Ajacieden van oor tot oor. 'Dit is voor iedereen hartstikke mooi', aldus de aanvoerder Sherida Spitse. 'Voor deze prijs ben ik naar Ajax gekomen.'

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials