In beeld | Drukbezochte Ajax Vrouwen Fandag

Fandag Header 1920
Fandag Header 1920

Op sportcomplex de Toekomst vond vrijdag de Ajax Vrouwen Fandag plaats. Met onder meer fungames, live-muziek en een oefenwedstrijd tegen Paris FC werd het een geslaagde dag voor jong en oud.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Het sportcomplex opende rond 12:00 uur de deuren voor de fans, die in grote getalen naar Amsterdam waren gekomen. Op het kidsplaza waren volop spellen voor de jongste jeugd. Van springkussens tot een hindernisbaan en van partijvormen tot een renspel. Alles kwam voorbij.

Onze fotograaf was er vanaf minuut één bij en schoot enkele fraaie platen van alle aanwezige fans op De Toekomst.

Rond half twee startte het stadionprogramma en niet veel later meldden de keepers van de Ajax Vrouwen zich op het hoofdveld. Onder luid applaus kwamen ook de spelers het veld op en volgde er een korte introductie. Hierna was het tijd voor live-muziek van Pascal Redeker die de tribunes nogmaals opzweepten voordat er afscheid werd genomen van Lize Kop.

De keeper vertrekt na zeven seizoenen uit Amsterdam en doet dat met acht prijzen op zak. Na een dankwoord van Daphne Koster en enkele foto's was het tijd voor een oefenwedstrijd tegen de nummer drie uit Frankrijk: Paris FC.

Het duel met de Fransen was een eerste kennismaking van de Ajax-fans met enkele nieuwelingen én jeugdige talenten bij de Ajax Vrouwen. De wedstrijd eindigde in een 0-3-overwinning voor de gasten, maar dat mocht het enthousiasme na afloop langs de zijkant niet drukken.

Na afloop namen de Ajacieden ruim de tijd om alle aanwezige fans te bedanken met foto's en handtekeningen. Met een herinnering voor het leven keerden alle aanwezigen tevreden huiswaarts.

Gerelateerde artikelen

Noordman 1920

Danique Noordman naar Ajax Vrouwen

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Danique Noordman en PEC Zwolle over de overgang van de middenvelder naar de Ajax Vrouwen. Noordman tekent een driejarig contract in Amsterdam tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Keukelaar 1920

Tweejarig contract voor Keukelaar bij de Ajax Vrouwen

Lotte Keukelaar blijft de komende jaren actief op sportcomplex de Toekomst. De zeventienjarige aanvaller heeft haar handtekening gezet onder een tweejarig contract, waardoor ze nu tot medio 2025 vastligt. Keukelaar maakt vanaf dit seizoen officieel deel uit van de selectie van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials