Tweejarig contract voor Keukelaar bij de Ajax Vrouwen

Keukelaar 1920
Keukelaar 1920

Lotte Keukelaar blijft de komende jaren actief op sportcomplex de Toekomst. De zeventienjarige aanvaller heeft haar handtekening gezet onder een tweejarig contract, waardoor ze nu tot medio 2025 vastligt. Keukelaar maakt vanaf dit seizoen officieel deel uit van de selectie van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Keukelaar voetbalde in de jeugd bij het Vleutense PVCV en kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor het Talententeam van de Ajax Vrouwen. Daarnaast is Keukelaar ook jeugdinternational. Ze reikte met Oranje deze zomer tot de halve finale van het EK O19.

Gerelateerde artikelen

Noordman 1920

Danique Noordman naar Ajax Vrouwen

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Danique Noordman en PEC Zwolle over de overgang van de middenvelder naar de Ajax Vrouwen. Noordman tekent een driejarig contract in Amsterdam tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstra Juichen 1280

Kaartverkoop Supercup Ajax Vrouwen gestart

De Ajax Vrouwen strijden op zaterdag 2 september om de Supercup. De landskampioen neemt het dan vanaf 14:00 uur op sportcomplex de Toekomst op tegen bekerwinnaar FC Twente. Je kunt nu kaarten kopen voor deze topper.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

S Bakker 1920

Ajax Vrouwen spelen oefenduel met Olympique Lyon

De Ajax Vrouwen spelen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon. Het duel wordt afgewerkt op zaterdag 26 augustus op het Groupama OL Training Center en begint om 11:30 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials