In beeld | Eerste training seizoen 2022/2023

Header 1420
Header 1420

De Ajacieden hebben vrijdag de eerste training van het seizoen 2022/2023 afgewerkt. Na de verschillende testen van donderdag trainden de spelers voor het eerst op het veld onder leiding van de nieuwe trainer Alfred Schreuder.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Op het trainingsveld van sportcomplex de Toekomst bestond de groep uit een mix van spelers van Ajax 1 en Jong Ajax. De internationals van Ajax, die eind mei en begin juni nog wedstrijden speelden met hun nationale elftal, waren er nog niet bij. De media was in grote getalen afgekomen op de training die volledig openbaar was voor de pers.

Onze fotograaf was ook aanwezig en schoot enkele fraaie beelden.

Gehuld in de nieuwe trainingscollectie kregen de spelers enkele pittige loopvormen voorgeschoteld. Vervolgens was het tijd voor een rondo, een pass- en trapoefening en werd er afgesloten met een groot positiespel waarbij ook de keepers deelnamen.

Schreuder, die deze week officieel is gestart, leidde luid en duidelijk zijn eerste oefensessie in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Nieuw gezicht bij de technische staf was assistent-trainer Matthias Kaltenbach, die is overgekomen van TSG Hoffenheim.

Het eerste oefenduel staat gepland voor dinsdag 28 juni tijdens het trainingskamp in De Lutte waar Ajax vanaf maandag verblijft. De tegenstander is SV Meppen.

Gerelateerde artikelen

TS Oos 880

Ajax speelt twee oefenduels tijdens trainingskamp in Oostenrijk

Ajax gaat van 17 tot en met 23 juli opnieuw op trainingskamp in Bramberg am Wildkogel, Oostenrijk. Hier worden twee oefenduels afgewerkt. Op dinsdag 19 juli is Red Bull Salzburg de tegenstander en op zaterdag 23 juli spelen de Ajacieden tegen Eintracht Frankfurt.

Tags

  • #PreSeason

Socials