In beeld | Focus op FC Twente-uit

HEUS0513
HEUS0513

Ajax reist zondag af naar Enschede voor de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Tegenstander is FC Twente. Maar eerst werd er zaterdagochtend nog getraind door de selectie op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Met de eerste overwinning op zak in de Eredivisie is het lekker trainen. Opgetogen en met een glimlach kwamen de spelers aan op de trainingsvelden. 

Maar al vrij rap ging de focus vol op de laatste training voor het treffen in Enschede. Zo af en toe nam trainer Erik ten Hag een speler apart om wat laatste puntjes op de i te zetten. 

Er werd lang getraind op zaterdag om de ploeg volledig geprepareerd aan de aftrap te krijgen tegen FC Twente. Nog voor het duel met NEC sprak Ten Hag zich al positief uit over zijn ploeg in deze fase van de competitie. "Ik kijk met vertrouwen naar de volgende weken."

Bekijk hier nog meer foto's van de laatste training richting de wedstrijd tegen de ploeg uit Enschede.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

KJH

Tikkie Terug | FC Twente - Ajax

FC Twente - Ajax is de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. We gaan een Tikkie Terug in de tijd, op zoek naar de relevante statistieken en bijzondere gebeurtenissen uit eerdere edities. Zo zijn er hoofdrollen voor Klaas Jan Huntelaar en Noa Lang.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Antonygoud

Antony: ‘Grootste verrassing was onthaal in ArenA’

Antony kende een bijzondere zomer. Hij was met Brazilië actief op de Olympische Spelen en pakte als eerste Ajacied ooit een gouden plek. De vleugelaanvaller is inmiddels alweer ruim een week terug in Amsterdam: alle reden voor David the Host om Antony op te zoeken en te vragen naar zijn ervaringen.

Tags

  • #Antony

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl