Tikkie Terug | FC Twente - Ajax

FC Twente - Ajax is de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. We gaan een Tikkie Terug in de tijd, op zoek naar de relevante statistieken en bijzondere gebeurtenissen uit eerdere edities. Zo zijn er hoofdrollen voor Klaas Jan Huntelaar en Noa Lang.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Blind

Ajax en adidas presenteren derde tenue

Ajax en adidas presenteren vrijdag, in nauwe samenwerking met de familie van Bob Marley, het derde tenue voor het seizoen 2021/2022. Het tenue is een eerbetoon aan de Ajax-fans en hun gedeelde liefde voor reggaelegende Bob Marley en zijn iconische lied Three Little Birds.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

INTERVIEW EDSON SYNC

Álvarez: 'Die reacties werken als brandstof voor me'

Edson Álvarez heeft zich na een moeizame start ontwikkeld tot een onmisbare kracht in het elftal van Ajax. Trainer Erik ten Hag wil de Mexicaan per se behouden voor komend seizoen, en ook fans reageren al maanden enthousiast op het optreden van Álvarez op het middenveld van de Amsterdammers.

Tags

  • #Álvarez

Socials

Higlertweaja

Higler fluit FC Twente - Ajax

De Eredivisie-wedstrijd van komende zondag tussen FC Twente en Ajax staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler. Hij wordt geassisteerd door Sander van Roekel en Rogier Honig. Jochem Kamphuis is de VAR. Het duel in De Grolsch Veste begint om 12:15 uur.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl