In beeld | Op hoog niveau

Tenhagtadic1280
Tenhagtadic1280

Met Heracles Almelo-uit, Borussia Dortmund-uit en Go Ahead Eagles-thuis wachten nog drie wedstrijden in acht dagen voordat de interlandbreak het clubvoetbal weer even stillegt. Op de vrijdagmiddagtraining op sportcomplex de Toekomst kon het plan voor de komende dagen worden uitgestippeld.

Tags

  • #HERAJA

Socials

De technische staf was druk in gesprek met de spelers, met ongetwijfeld één doel: het optimale resultaat halen uit de komende reeks van wedstrijden.

Op de training werden onder andere sprintoefeningen, positiespelletjes en een afwerkingsvorm gedaan.

De oefensessie van vrijdag vond plaats in aanloop naar het duel van zaterdagavond. Om 18:45 uur wordt er in Almelo afgetrapt tegen het plaatselijke Heracles. Bekijk hier nog een slider met overige foto's van de training.

Tags

  • #HERAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Onana Header

Andre Onana hervat training bij A-selectie

Andre Onana traint vanaf donderdag weer mee met de selectie van het eerste elftal van Ajax. De doelman mocht begin september zijn trainingsactiviteiten bij Ajax hervatten, maar sindsdien trainde hij bij Jong Ajax.

Tags

  • #Onana

Socials

Pasveer STILL

Zo beleefde Pasveer de topwedstrijden tegen Dortmund en PSV

Remko Pasveer verkeert momenteel in uitstekende vorm. De doelman heeft een prachtige week achter de rug: zowel tegen Dortmund als PSV hield hij de nul. Daarnaast ging hij de geschiedenisboeken in door drie schoten op doel van Erling Haaland te keren in de UEFA Champions League. Toch blijft Pasveer bescheiden.

Tags

  • #Pasveer

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl