In beeld | In de gym na grandioze avond

Alvarezkracht1280
Alvarezkracht1280

Terwijl iedereen die Ajax een warm hart toedraagt nog aan het nagenieten is van een fantastische UEFA Champions League-avond tegen Borussia Dortmund (4-0), is de selectie alweer aan de slag gegaan op het trainingscomplex. De basisspelers van dinsdagavond doken de gym in. De anderen bewogen zich naar het trainingsveld op de Toekomst.

Tags

  • #AJABVB

Socials

Zoals trainer Erik ten Hag altijd zegt: een ploeg mag 24 uur genieten na een mooie overwinning. Daarna moet de knop weer om naar de volgende wedstrijd. Tijdens de work-outs in de gym kon er dus nog best wat worden gelachen en gedold. 

De groep die zich buiten op het trainingsveld had gemeld, werd ook onderworpen aan wat krachttrainingen. De bal kwam er later bij, inclusief kleine doeltjes. De selectie werd in rode, blauwe en groene teams verdeeld. Waarna ze zich in de kleine ruimte moesten onderscheiden om het doeltje te treffen.

Overigens meldde doelman Remko Pasveer zich ook nog buiten om met de andere keepers mee te trainen.

Tags

  • #AJABVB

Socials

Gerelateerde artikelen

Blindstill880

Blind: 'Een heel groot compliment aan de fans'

Daley Blind kon zijn geluk niet op na de 4-0-overwinning op Borussia Dortmund. Ajax is na drie wedstrijden in de UEFA Champions League nog foutloos. "Het was fantastisch. We mogen trots zijn op het resultaat en er even van genieten."

Tags

  • #UCL
  • #AJABVB

Socials

Tenhag Still 880

Ten Hag: 'Aan deze wedstrijd zal je nog jaren terugdenken'

Een frivool Ajax overklaste dinsdagavond Borussia Dortmund. In een kolkende Johan Cruijff ArenA werd het 4-0 in de groepsfase van de UEFA Champions League. "We waren dominant en hebben geweldig gevoetbald. In balbezit moesten we goed zijn. Dat is gelukt."

Tags

  • #UCL
  • #AJABVB

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl