In beeld l Ajax maakt zich klaar voor Sparta-uit

Blind 1280 Header
Blind 1280 Header

Ajax heeft zaterdag de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Sparta. De ploeg van Alfred Schreuder speelt zondag vanaf 14:30 uur op Het Kasteel tegen de huidige nummer elf van de competitie.

Tags

  • #spaaja

Socials

Ajax won de laatste twee edities op bezoek bij Sparta Rotterdam moeizaam met 0-1 en zal dus een gewaarschuwd mens zijn. De selectie had zaterdag de vijfde en tevens afsluitende training van deze week.

Vorig seizoen werd Dusan Tadic de matchwinner in Rotterdam. Eén jaar daarvoor was het Antony die de enige en winnende treffer maakte tijdens het treffen tussen beide teams op het Het Kasteel. 

De training startte met een uitgebreide warming-up en een sprintvorm. Daarna werden er twee groepen gemaakt en vonden er rondo's plaats op het trainingsveld van de Toekomst. Met een groot partijspel gevolgd door kleine partijen van vijf tegen vijf in verschillende groepen werd de oefensessie afgesloten.

Onze huisfotograaf was uiteraard van de partij.

Gerelateerde artikelen

Timber Artikel 1280

Zo kijken Reiziger en Heitinga naar de ontwikkeling van Jurriën Timber

Jurriën Timber heeft zijn pijlsnelle ontwikkeling van de afgelopen seizoenen donderdag bekrachtigd met een nieuw contract. De verdediger ligt nu tot en met 30 juni 2025 vast. Ajax-trainers Michael Reiziger en John Heitinga werkten in de afgelopen jaren nauw met hem samen en zagen van dichtbij hoe Timber uitgroeide tot de speler die hij nu is.

Tags

  • #Timber

Socials

Kaplan Thumb 1280

Kaplan: 'Kan niet wachten om op het veld te staan'

Ahmetcan Kaplan zette vrijdagochtend zijn handtekening onder een vijfjarig contract in de Johan Cruijff ArenA. De verdediger is blij om in Amsterdam te zijn en kan niet wachten om te beginnen.

Tags

  • #Kaplan

Socials

Sanchez1280

In beeld | De eerste training met Jorge Sánchez

Jorge Sánchez stond vrijdagochtend voor het eerst met zijn nieuwe ploeggenoten op het trainingsveld. De Mexicaanse aanwinst werd hartelijk ontvangen door zijn teamgenoten, waarna de spelers overgingen tot de orde van de dag. Daarnaast kreeg de selectie bezoek van een delegatie van het nationale cricketteam van Pakistan.

Tags

  • #spaaja

Socials