In beeld | Nagenieten op day after

Header2
Header2

De Ajacieden verschenen maandagochtend goedgemutst op sportcomplex de Toekomst. Daags na de zege op PSV (1-2) en het heroveren van de koppositie in de Eredivisie zat de stemming er logischerwijs goed in.

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Voor de basiself stond er - zoals altijd daags na een wedstrijd - een rustige uitlooptraining op het programma. Zij meldden zich kortstondig op het veld voor een aantal oefeningen. De spelers met minder speeltijd op zondag in de benen mochten wel aan de bak. 

Vervolgens leefden Ryan Gravenberch, Danilo, Dusan Tadic, Jurriën Timber en assistent-trainer Richard Witschge zich nog even uit. Zij deden een spelvariant waarbij iedereen beurtelings de bal op het rek moest plaatsen. Witschge bleef als laatste over en kwam winnend uit de strijd. 

Een aantal Ajacieden ging daarna ook nog even de gym in. Ook daar was onze fotograaf van de partij. 

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Juichenpsvaja

Highlights PSV – Ajax | Koppositie weer in Amsterdamse handen

Ajax heeft dankzij een 1-2-overwinning tegen PSV de koppositie weer terug in de Eredivisie. De beslissende treffer kwam van de voet van Noussair Mazraoui. Brian Brobbey had Ajax in de eerste helft al op voorsprong gebracht. Geniet van de beelden van de gewonnen topper in Eindhoven.

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Nousthumb1280

Mazraoui: 'Ziyech zei dat het een gruwelijk doelpunt was'

Noussair Mazraoui kroonde zichzelf tot de man van de wedstrijd tegen PSV door een kwartier voor tijd de 1-2 te maken. Dat was de beslissende goal in de topper. Direct na het duel in Eindhoven kreeg hij een WhatsAppje van één van zijn beste vrienden. "Hakim Ziyech zei dat het een gruwelijk doelpunt was."

Tags

  • #PSVAJA
  • #Mazraoui

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl