In beeld | Regenachtige training richting Willem II-uit

Header M 1420
Header M 1420

Op de dag dat er een hevige storm over ons land trok bereidde Ajax zich vrijdagmiddag voor op de wedstrijd tegen Willem II. Zaterdag wacht namelijk een duel op bezoek bij de nummer vijftien van de ranglijst.

Tags

  • #WILAJA

Socials

De wedstrijd in Tilburg is de start van een week waarin Ajax drie uitwedstrijden speelt tegen achtereenvolgens Willem II, Benfica en Go Ahead Eagles. Op sportcomplex de Toekomst vond de afsluitende training plaats richting de eerste van de drie.

Vanwege storm Eunice trainde de selectie twee uur eerder dan gepland. Ondanks de weersomstandigheden zat de sfeer er goed in bij de Ajacieden. Met verschillende oefenvormen bereidde de ploeg van trainer Erik ten Hag zich voor op het duel met de Tricolores.

Onze fotograaf was ter plekke. Het resultaat is hier te zien!

Willem – Ajax begint zaterdag om 18:45 uur.

Tags

  • #WILAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Stadion 880

Informatie kaartverkoop

Door de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen mogen zeer binnenkort onze wedstrijden weer in een volle Johan Cruijff ArenA worden gespeeld. Dit betekent niet alleen dat we gelukkig weer al onze seizoenkaarthouders mogen ontvangen, maar ook dat de verkoop van losse kaarten weer van start gaat. Hieronder lees je per duel, competitie of team wat de gevolgen zijn. 

Tags

  • #Kaartverkoop

Socials