In beeld | Selectie maakt zich op voor uitduel in Nijmegen

Tadic2204 1280
Tadic2204 1280

Ajax trainde vrijdagmiddag op sportcomplex de Toekomst in aanloop naar de Eredivisie-wedstrijd tegen NEC. Het duel in de 30e speelronde van de competitie begint zaterdag om 16:30 uur. Ajax verdedigt in de competitie een voorsprong van vier punten op nummer twee PSV.

Tags

  • #NECAJA

Socials

Het is een dag na het nieuws over het vertrek van trainer Erik ten Hag naar Manchester United. Hij tekende een contract tot juni 2025 bij de Engelse grootmacht.

Onder verder ideale weersomstandigheden werkte de selectie toe naar het duel met NEC. De training begon met de warming-up. Daarna werden er rondo's gespeeld en tactisch getraind.

Eerder dit seizoen won Ajax in de Johan Cruijff ArenA van de ploeg uit de provincie Gelderland. In augustus 2021 werd het 5-0. Alle goals vielen voor de rust.

Ajacied Davy Klaassen zal voor altijd goede herinneringen bewaren aan het uitduel met NEC. De middenvelder maakte in seizoen 2011/2012 zijn Eredivisie-debuut voor Ajax in Nijmegen. De Amsterdammers wonnen dat duel met 0-3. Klaassen maakte de derde Ajax-goal.

Tags

  • #NECAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Manschot 880

Manschot fluit NEC – Ajax

Jeroen Manschot is zaterdag de scheidsrechter tijdens het uitduel met NEC. Hij wordt in Nijmegen geassisteerd door Rogier Honig en Rob van de Ven. Sander van der Eijk is de vierde official en Ingmar Oostrom is de VAR van dienst.

Tags

  • #NECAJA

Socials

Stewardsv21280

Ook steward worden? | Zo ziet de dag van een stadionwachter eruit bij een wedstrijd van Ajax

Bij wedstrijden van Ajax 1 lopen stewards rond in de Johan Cruijff ArenA om alles in veilige banen te leiden. Zo ziet een Ajax-wedstrijd eruit voor de stadionbewakers van sector H. Van de entree van de supporters in het stadion tot het helpen van fans naar hun juiste plekje in de Johan Cruijff ArenA. "De interactie met de mensen, vind ik leuk. Ook al zijn we met 50.000 man in het stadion, het voelt als één familie."

Tags

  • #BehindTheScenes

Socials

Bedraggala1280

Vijfde editie van Ajax Gala levert prachtig bedrag op

Het Ajax Gala heeft dinsdagavond een formidabel geldbedrag opgeleverd: € 569.776. Het eindtotaal van het gala komt ten goede aan de Ajax Foundation. De foundation organiseert projecten voor kwetsbare kinderen en jongeren onder 19 jaar in (groot) Amsterdam op het gebied van sociale veiligheid en een gezonde levensstijl.

Tags

  • #AjaxGala

Socials