In beeld | Toewerken naar FC Twente-uit

Header 1920
Header 1920

Ajax heeft zaterdag de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de hervatting van de Eredivisie. De Amsterdammers spelen zondag om 14:30 uur een uitduel met FC Twente.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Op sportcomplex de Toekomst trainde de selectie van Maurice Steijn zaterdag voor het laatst richting de hervatting van de competitie. Na de interlandperiode staat in Enschede speelronde vier op het programma. Na twee uitwedstrijden in de competitie op rij wacht zondag opnieuw een duel buiten Amsterdam: FC Twente-uit.

Onder prettige omstandigheden werden de laatste accenten gelegd voor de wedstrijd met de Tukkers. De Ajacieden kregen een uitgebreide warming-up, enkele pass- en trapvormen en diverse partijspellen voorgeschoteld.

Onze fotograaf was erbij en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

Medicgotm1920

Medić wint Goal of the Month: 'Ik ben trots op deze prijs'

Jakov Medić heeft de eerste Lasse Schöne Trophy van het seizoen 2023/2024 gewonnen. Zijn afstandspegel tegen Heracles Almelo werd door de Ajax-supporters verkozen tot mooiste doelpunt van de maand augustus en leverde hem de prijs op. "Iedereen die mijn doelpunt zag vroeg hoe ik de bal er zo in kon schieten."

Tags

  • #GOTM
  • #Medić

Socials

230915 Maurice Steijn

Steijn kijkt uit naar herstart: 'Dit is een soort van nieuw begin'

Voor Maurice Steijn wachten met Ajax drie fraaie affiches in acht dagen tijd. Aan de vooravond van deze belangrijke voetbalweek vertelt de coach over fris elan na de interlandbreak, de fitheid van zijn selectie en wat commotie die ontstond na Fortuna-uit.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: FC Twente – Ajax

Ajax gaat zondagmiddag in de vierde speelronde van de competitie op bezoek bij FC Twente. In deze aflevering van de Ajax Podcast kijken we vooruit op het duel in het oosten, hebben we het over de uitgevlogen internationals en bespreken we de loting voor Ajax Vrouwen in de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials