In beeld | Van de Toekomst naar FC Bayern Campus

Veldinspectie1920
Veldinspectie1920

De Ajax Vrouwen werkten woensdag een druk programma af in aanloop naar de derde groepswedstrijd in de UEFA Women’s Champions League. Onze huisfotograaf volgde de ploeg van Suzanne Bakker op de voet en legde de mooiste momenten vast op pre-matchday.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen belegden woensdagochtend hun laatste training op sportcomplex de Toekomst in voorbereiding op de Europese uitwedstrijd tegen Bayern München. De laatste puntjes werden op de i gezet tijdens de tactische oefensessie in Amsterdam.

De Ajacieden verplaatsten zich in de middag van het trainingscomplex naar Schiphol. Nadat de selectie zich had ingecheckt, stapten de Ajax Vrouwen in het vliegtuig richting München. Ruim een uur later zette de ploeg van Bakker voet op Duitse bodem.

Er stond in de avond nog een belangrijke activiteit op het programma voor de Ajax Vrouwen. De Amsterdammers gingen naar de FC Bayern Campus, het sportcomplex waar de Ajacieden donderdagavond vanaf 18:45 uur in actie komen tegen Bayern München. Een korte veldinspectie kon uiteraard niet ontbreken.

Gerelateerde artikelen