Volgend topduel in UWCL voor Ajax Vrouwen: 'Hou van wedstrijden waar het er om gaat'

De Ajax Vrouwen spelen hun donderdag hun derde duel in groepsfase van de UEFA Women’s Champions League. Naar het treffen met Bayern München kijken Nadine Noordam en Chasity Grant enorm uit. “Ik hou van wedstrijden spelen, vooral van wedstrijden waar het er echt om gaat”, vertelt Noordam.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Sabajohl1920

Samenvatting PSV - Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen leken lang op weg naar drie punten in Eindhoven. In de slotfase ging het alsnog fout voor de ploeg van Suzanne Bakker. De Ajax Vrouwen lieten PSV terugkomen van een 1-3-achterstand naar 3-3. De gelijkmaker viel in blessuretijd en zorgde voor enorme teleurstelling bij de nummer twee van de Azerion Eredivisie Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vrouwenheader

Verslag | Ajax Vrouwen geven voorsprong uit handen in Eindhoven

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag nagelaten om de uitwedstrijd bij PSV te winnen. De Ajacieden poetsten een achterstand weg en kwamen door goals van Quinty Sabajo, Romée Leuchter en Bente Jansen op 1-3. In de slotfase kwam PSV echter nog langszij: 3-3.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

ISABELLE EN REGINA

Footy & The Brains met Hoekstra en Van Eijk: 'Zoveel mogelijk roepen'

In de rubriek Footy & The Brains testen we de algemene kennis van de spelers van de Ajax Vrouwen. Wat weten Isabelle Hoekstra en Regina van Eijk bijvoorbeeld van adidas, Stephanie van der Gragt of New York? We zoeken steeds vier woorden die met het onderwerp hebben te maken. Hoe brengen de dames het ervan af?

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials