Informatie kaartverkoop Ajax - Aston Villa

Teamconferenceleague1920
Teamconferenceleague1920

Na de overwinning van donderdagavond in Noorwegen tegen Bodø/Glimt (1-2) speelt Ajax de achtste finale van de UEFA Conference League. Op donderdag 7 maart 18:45 uur neemt Ajax het in de Johan Cruijff ArenA op tegen Aston Villa. Een week later volgt de return in Engeland: op donderdag 14 maart om 21:00 uur (20:00 uur plaatselijke tijd). De kaartverkoop voor het thuisduel gaat maandag 26 februari van start.

Tags

  • #UECL

Socials

Kaartverkoop
Seizoenkaarthouders kunnen vanaf maandag 26 februari om 10:00 uur met tien procent korting hun eigen plek afnemen. Deze reservering vervalt na twee dagen.

Vanaf donderdag 29 februari kunnen de leden van Supportersvereniging Ajax kaarten bestellen. Per lidmaatschap kunnen zij één kaart kopen. Op vrijdag 1 maart zijn de Club Cardhouders en Ajacieden met een geverifieerd account aan de beurt, ook zij kunnen één kaart kopen.

Geverifieerd account
Heb je nog geen geverifieerd account? Maak deze dan gratis, snel en eenvoudig aan via deze link.

Mindervaliden
Mindervalide Club Cardhouders kunnen vanaf vrijdag 1 maart 14:00 uur een setje kaarten bestellen voor henzelf en een begeleider. De begeleiderskaart is in dit geval gratis.

Gerelateerde artikelen

240222 Van T Schip

Van 't Schip over loting: 'Mooi affiche in het Mekka van het voetbal'

Ajax plaatste zich donderdag ten koste van Bodø/Glimt voor de achtste finales van de UEFA Conference League. Hierin zullen de Amsterdammers het op gaan nemen tegen Aston Villa. Trainer John van 't Schip kijkt uit naar het tweeluik met de Engelsen. "Het wordt een heel zware dobber."

Tags

  • #UECL
  • #VantSchip

Socials

240222 Bodo Ajax Reactie Taylor Site

Taylor: 'Altijd lekker als je de wedstrijd beslist'

Kenneth Taylor bezorgde met zijn goal in de verlenging tegen Bodø/Glimt Ajax een plek in de volgende ronde, maar was zo eerlijk om toe te geven dat het geen 'bewussie' was. "Het was een voorzet, een gelukje dus", grijnsde de matchwinner. "Maar altijd lekker natuurlijk als je de wedstrijd beslist."

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials