Informatie over kaartverkoop Ajax Vrouwen - FC Twente

Leuchterajaxvrouwen
Leuchterajaxvrouwen

De Ajax Vrouwen spelen zondag 5 september om 12:15 uur de eerste thuiswedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Tegenstander op sportcomplex de Toekomst is FC Twente. Met ingang van dit seizoen vindt er bij wedstrijden van de Ajax Vrouwen kaartverkoop plaats. De kaarten zijn alleen te koop via de online ticketshop: er is geen kassaverkoop op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Kaartjes zijn te koop via de online ticketshop. Er vindt een vrije verkoop plaats en je kunt per bestelling maximaal 4 tickets aanschaffen.

Tickets zijn te koop voor € 2,50 voor fans tot 13 jaar, vanaf 13 jaar kost een ticket € 7.

Ook is er een beperkt aantal familietickets te koop voor een totaalprijs van € 15. Het familieticket geeft recht tot toegang voor twee bezoekers tot 13 jaar en twee bezoekers van 13 jaar en ouder.

Wedstrijdbezoek

Voor het bezoeken van dit duel op de Toekomst dien je het volgende geregeld te hebben;

Een bewijs uit de CoronaCheck-app: dit kan een herstelbewijs, negatief testbewijs of bewijs van volledige vaccinatie zijn.

Mobile ticket(s): voor de komende duels ontvang je de wedstrijdtickets als mobile ticket in de Ajax App.

Verificatie van je account: verifieer voor je wedstrijdbezoek eenmalig je account via idregistratie.ajax.nl

Voor dit duel heb je een bewijs uit de CoronaCheck-app nodig. Deze kan je aanmaken op basis van de opties hieronder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven dit niet voor toegang te tonen. Wij raden om een geruime tijd voor je wedstrijdbezoek dit voor te bereiden. Meer informatie vind je op coronacheck.nl.

  • Vaccinatiebewijs: deze kan je 14 dagen na je laatste vaccinatie aanmaken in de CoronaCheck-app.
  • Negatieve testuitslag: Binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd doe je een eenmalige sneltest via testenvoortoegang.nl
  • Herstelbewijs: deze kan je aanmaken als dit geregistreerd staat via de CoronaCheck-app.

Alle informatie is gebaseerd op de huidige situatie en kan mogelijk veranderen bij ontwikkelingen of aanpassingen van de richtlijnen. Houd hiervoor de officiële Twitter-kanaal van Ajax Fancare in de gaten.

Mobile tickets

Voor de wedstrijden in het seizoen 2021/2022 worden de (seizoen)kaarten verstrekt als mobile ticket(s). Deze kun je uiterlijk 2 dagen voor het duel vinden en activeren in de Ajax App. Het is dus noodzakelijk dat je de Ajax App downloadt op je smartphone. Deze is gratis beschikbaar via de App Store of Google Play Store met de naam ‘Ajax Official App’. Sportcomplex de Toekomst is enkel toegankelijk met een mobile ticket, de seizoenskaartpas of e-ticket geven gezien de huidige situatie geen toegang meer.

Via de Ajax App heb je ook de mogelijkheid om je ticket te delen met een andere Ajacied als je niet de mogelijkheid hebt om de wedstrijd te bezoeken.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax Vrouwen (1)

Ajax Vrouwen halen gigantisch uit tegen Genk

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond voor de derde keer op rij een oefenduel met een Belgische tegenstander gewonnen. Op sportcomplex de Toekomst werd KRC Genk met liefst 9-0 verslagen. De goals kwamen van Quinty Sabajo (twee), Nikita Tromp (twee), Tiny Hoekstra (twee), Iris Stiekema, Romée Leuchter en Nadine Noordam.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Olympiersajax

Olympiërs terug bij Ajax: 'Onbeschrijfelijke ervaring'

Stefanie van der Gragt, Victoria Pelova en keepster Lize Kop sloten maandag aan bij de groepstraining van de Ajax Vrouwen. De drie speelsters waren deze zomer met de Oranje Leeuwinnen actief op de Olympische Spelen in Tokyo.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Stiekema1

Zevenklapper voor Ajax Vrouwen tegen Club Brugge

De Ajax Vrouwen hebben opnieuw een oefenzege op een Belgische tegenstander geboekt. Na het eerder al verslaan van Zulte-Waregem (4-2) werd vrijdagavond zeer overtuigend met Club Brugge afgerekend. Het werd op sportcomplex de Toekomst liefst 7-0 door goals van Romée Leuchter (drie), Nikita Tromp, Iris Stiekema, Kay-Lee de Sanders en Tiny Hoekstra. Het oefenduel duurde in totaal 110 minuten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl