Informatie kaartverkoop Champions League en Eredivisie

Ajaxfans1
Ajaxfans1

Goed nieuws! Door de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen, mogen zeer binnenkort onze wedstrijden weer in een volle Johan Cruijff ArenA worden gespeeld. Het tonen van een vaccinatie- of herstelbewijs, dan wel een negatieve testuitslag blijft ook in de nieuwe situatie verplicht, maar de tweederde bezetting is niet meer van kracht en we mogen dus weer ruim 55.000 toeschouwers verwelkomen bij zowel Europese als Eredivisie-wedstrijden.

Tags

  • #Tickets

Socials

Kaartverkoop Champions League
Dat betekent ook nieuws voor de kaartverkoop. Op dinsdag 28 september is het Turkse Besiktas de tegenstander in ons eerste Champions League-thuisduel. Kaarten voor deze Europese wedstrijd zijn vanaf dinsdag 21 september 10:00 uur (vanaf 39,50 euro) verkrijgbaar in de Ticketshop. Seizoenkaarthouders ontvangen 10% korting en hebben twee dagen de tijd om hun reservering af te rekenen. Hierna zullen op 23 september vanaf 14 uur de leden van de Supportersvereniging aan de beurt komen, gevolgd door de Club Card houders op 24 september vanaf 10:00 uur.

Vanwege de onzekerheid op de langere termijn zal dit seizoen sowieso geen passe-partout beschikbaar zijn, per duel worden de mogelijkheden los bekeken. 

Kaartverkoop Eredivisie
Door de versoepeling van de coronamaatregelen zullen ook voor de Eredivisiewedstrijden weer losse kaarten worden verkocht. Ook hier zullen vanwege de onzekerheid op de langere termijn vooralsnog alleen kaarten voor de duels met FC Groningen (25 september) en FC Utrecht (3 oktober) in de verkoop gaan.

Kaarten zijn te koop vanaf 28 euro en verkrijgbaar vanaf maandag 20 september 10:00 uur voor seizoenkaarthouders, vanaf 21 september 14:00 uur voor leden van de Supportersvereniging en vervolgens voor Club Card houders vanaf 22 september 10:00 uur.

Houd voor de laatste updates onze officiële kanalen in de gaten.

Gerelateerde artikelen