Schrijf je in voor Cruyff Legacy 14K Run

Cruyff Legacy 14K Run Stadion 1920
Cruyff Legacy 14K Run Stadion 1920

Ren of wandel mee tijdens de Cruyff Legacy 14K Run en zamel geld in voor de Johan Cruyff Foundation. Op zondag 7 april 2024 staat de 5 of 14 km lange route weer op het programma. Johan Cruijff inspireerde met de woorden: 'Als het zo gemakkelijk is om iets voor een ander te doen, dan moet je dat doen'. De inschrijving is nu geopend en je kunt je hieronder registreren om deel te nemen.

Tags

  • #14KRun

Socials

Met de opbrengsten van dit evenement ondersteunt de Johan Cruyff Foundation het sporten voor kinderen en jongeren met een handicap. De start en finish van de Cruijff Legacy Run vindt in- of rondom de Johan Cruijff ArenA plaats. Er zijn diverse activiteiten waar je aan kunt deelnemen, waaronder de 14K Run, 5K Run, 14K Walk en de Kids run.

Meld je aan

Johan Cruijff was een voorstander van de enorme impact die sport kan hebben op de groei van kinderen. Naast het verbeteren van hun fysieke conditie, draagt sport ook bij aan hun mentale welzijn. Het beoefenen van sport stimuleert persoonlijke groei, wat kan resulteren in een groter gevoel van zelfvertrouwen en verbeterde sociale vaardigheden. Het leert kinderen om met elkaar om te gaan, bevordert verbondenheid en vriendschappen. Het brengt bovenal veel plezier met zich mee.

Als deelnemer aan de Cruyff Legacy 14K Run maak je kans op verschillende prijzen. Hier vind je meer details over het hele evenement, programma, registratiekosten en manieren om geld op te halen.

Gerelateerde artikelen

14Krun 1280

Sfeerreportage | Zo verliep de Cruyff Legacy 14K run

De Cruyff Legacy 14K run stond afgelopen zondag op het programma. Tijdens dit jaarlijkse hardloopevenement van de Johan Cruyff Foundation werkten duizenden deelnemers zich in het zweet. Ajax-host Aviv liep samen met ex-Ajacied Frank Rijkaard de 5K Run en sprak verschillende deelnemers op deze zonovergoten middag, die in het teken stond van onze legendarische nummer 14.

Tags

  • #Cruijff

Socials

Cruijff1280

Succesvolle Cruyff Legacy 14K in voorjaarszon

Van Johan Cruijff zijn talrijke inspirerende oneliners bekend. Zowel op sportief als maatschappelijk vlak. “Als je iets kan doen voor een ander, dan moet je dat doen”, is er ook zo één. In dat licht kan ook de Cruyff Legacy 14K worden beschouwd. Ook op zondag 2 april liepen duizenden deelnemers zich geheel in de geest van de legendarische nummer 14 weer in het zweet voor het jaarlijkse hardloopevent met start en finish in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #Cruijff

Socials

CL14K 1280 2022 04 24 Cruyff Legacy 14K Run 0038 (1)

Succesvolle Cruyff Legacy 14K levert prachtig bedrag op

Ruim drieduizend deelnemers kwamen zondag, daags voor de 75e geboortedag van Johan Cruijff, in actie tijdens de Cruyff Legacy 14K. De Johan Cruyff Foundation en de Ajax Foundation werkten bij het loopevenement hecht samen om geld op te halen om zo de ontwikkeling van kinderen door sport en spel te stimuleren. Uiteindelijk werd maar liefst €385.014 bijeen gelopen!

Tags

  • #Cruijff

Socials