Jermoumi kijkt naar zijn collega in Ajax 1: 'Mijn voorbeeld is Mazraoui'

Diyae Jermoumi is blij met zijn eerste contract bij Ajax. De rechtspoot zette een handtekening onder een verbintenis tot en met 30 juni 2024. "Ik kon twee jaar lang niet wachten op dit moment."

Tags

  • #Jermoumi

Socials

De Leidenaar genoot van de momenten rondom het zetten van zijn handtekening. "Foto's maken, een interview doen. Ik vind het wel leuk", lacht hij na het ondertekenen van zijn contract. "Ik dacht aan aan alle zware trainingen, het vroege naar bed gaan, alle dingen die ik ervoor moest laten. Het heeft allemaal positief uitgepakt."

Mazraoui
Jermoumi maakt als rechtsback nu zijn minuten in Ajax O18. Hij kijk stiekem al naar zijn collega in het eerste elftal: Noussair Mazraoui. "Hij is ook mijn voorbeeld. Ik kijk naar de manier waarop hij positie kiest op de flanken en op het middenveld. Ik ben zelf ook een rechtsback die heel veel houdt van aanvallen."

Voordat hij zijn voorbeeld kan volgen in de Johan Cruijff ArenA wil hij zich eerst nog ontwikkelen in de jeugdopleiding. "Ik moet nu veel minuten maken in O18. Uiteindelijk wil ik dit seizoen wel proberen aan te sluiten bij Jong Ajax."

Tags

  • #Jermoumi

Socials

Gerelateerde artikelen

14Krun1280

Cruyff Legacy 14K | Jeugdopleiding werkt zich in het zweet

Veertien kilometer rennen, rondjes hardlopen om de Johan Cruijff ArenA of een obstacle run op sportcomplex de Toekomst; de jeugdopleiding van Ajax werkte zich maandagmiddag in het zweet voor Cruyff Legacy 14K. Het leverde vermoeide, maar voldane jeugdspelers op.

Tags

  • #Cruijff
  • #AjaxJeugd

Socials

Ajaxo18 Juichen

Toekomstperspectief | 'O18 wil mensen inspireren'

Bij Ajax O18 wordt de laatste stap naar het betaald voetbal gemaakt. Daarbij wordt aanvallend voetbal gekoppeld aan resultaat, maar de spelers willen ook anderen inspireren met hun spel.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Tenhagpersco1280

Ten Hag over Klassieker: 'Historie is mooi, maar de trainer denkt aan de toekomst'

Trainer Erik ten Hag ging donderdagmiddag bij de persconferentie voor Feyenoord – Ajax in op de honderdste verjaardag van De Klassieker. Een interessant gegeven, maar niet het belangrijkste van dit weekend, stelde de oefenmeester. β€œDe historie is altijd mooi, maar de trainer denkt altijd aan de toekomst.”

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl