Jong Ajax ook in de derde periode live te volgen

Ossjongajax1280
Ossjongajax1280

De wedstrijden van Jong Ajax zijn ook in de derde periode live te volgen via ESPN. Vanwege de coronacrisis zijn er geen supporters welkom in de stadions. Daarom waren de eerste twee periodes van de Keuken Kampioen Divisie al volledig live te volgen via ESPN. Daar is nu dus officieel nog een periode aan vastgeplakt.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Alle betrokken partijen hebben, op aandringen van de clubs uit de Keuken Kampioen Divisie, besloten opnieuw het maximale aantal van tien wedstrijden per speelronde live uit te zenden. Op die manier worden de supporters en sponsoren zo goed mogelijk bediend.

Jong Ajax speelt in de derde periode tegen Jong FC Utrecht, Go Ahead Eagles, Jong PSV, Cambuur Leeuwarden, FC Dordrecht, FC Volendam, Excelsior Rotterdam, FC Den Bosch en Roda JC.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Headerjongajaxhelmondoptie2

Jong Ajax speelt gelijk tegen Helmond Sport

Jong Ajax heeft een puntje overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. In een alleraardigst duel stond het bij rust al 2-2 (doelpunten van Jaymilio Pinas en Victor Jensen), maar werd er ondanks een prima tweede helft niet meer gescoord.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Brobbey

Alle duels Jong Ajax in de 1e periode live op tv

Alle duels van Jong Ajax in de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden via FOX Sports. Dankzij een samenwerking tussen de KNVB, de Keuken Kampioen Divisie en de betaalzender zijn ook alle andere duels in de competitie live te volgen. Hierdoor kunnen de supporters hun favoriete team vanaf de bank blijven steunen. De stadions zijn nog niet volledig toegankelijk voor publiek in verband met de coronamaatregelen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Jongajaxjuichenhansen

Hansen redt punt voor Jong Ajax in Doetinchem

Jong Ajax heeft na een heerlijk voetbalgevecht een punt overgehouden aan het duel met De Graafschap. De ploeg kwam twee keer achter, maar kwam dankzij mooie doelpunten van Ar’jany Martha en Sontje Hansen langszij: 2-2.

Tags

  • #JongAjax

Socials