Jong Oranje hervat EK O21 met vijf Ajacieden in selectie

Renschhartje
Renschhartje

Kjell Scherpen, Perr Schuurs, Devyne Rensch, Jurgen Ekkelenkamp en Brian Brobbey gaan met Jong Oranje naar de knock-outfase van het EK O21. Het vijftal kan het zodoende opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Frankrijk.

Tags

  • #JongOranje

Socials

Die kwartfinale wordt afgewerkt op maandag 31 mei om 18:00 uur. De poulefase werd door Jong Oranje eind maart al afgewerkt. De mannen van coach Erwin van de Looi eindigden als eerste in een poule met Hongarije, Roemenië en Duitsland.

Debutant
Schuurs en Brobbey kwamen toen al tot scoren en Scherpen verdedigde iedere wedstrijd het doel. Voor Rensch is zijn selectie extra bijzonder: hij kan zijn debuut gaan maken in Jong Oranje.

Ajax is met vijf geselecteerde spelers overigens de hofleverancier van van deze spelersgroep. Bij een overwinning van Jong Oranje op Frankrijk wacht de winnaar van Denemarken - Duitsland voor een treffen in de halve finale. 

 

Tags

  • #JongOranje

Socials

Gerelateerde artikelen

Ekkelenkamp2880

Vijf Ajacieden in EK-selectie Jong Oranje

De EK-selectie van Jong Oranje herbergt vijf Ajacieden. Kjell Scherpen, Jurriën Timber, Perr Schuurs, Jurgen Ekkelenkamp en Brian Brobbey gaan mee naar Hongarije.

Tags

  • #JongOranje

Socials

Renschstill

Rensch geniet van opmars: 'Best snel gegaan, ja'

Devyne Rensch is met zijn achttien jaar de benjamin van de A-selectie van Ajax. De verdediger maakte in november vorig jaar zijn officiële debuut voor het eerste elftal, en staat inmiddels al op tien duels voor de ploeg van Erik ten Hag.

Tags

  • #Rensch

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl