Jonge Ajacieden zijn voor even de nieuwe Steven of Daley tijdens de Ajax Droomdagen

Ajax Droomdagen 1280
Ajax Droomdagen 1280

Een Ajax-contract tekenen, juichen in de Johan Cruijff ArenA of op de foto met de schaal of UEFA Champions League-bokaal? Welkom op de Ajax Droomdagen. De dagen waarop de jonge Ajax-fans voor een dag in de huid kunnen kruipen van hun helden.

Tags

  • #Droomdagen

Socials

Dat gebeurde dinsdag met veel plezier in de thuishaven van Ajax. "Wat een gave ronde hè door de ArenA, papa?" Vader en zoon lopen op dat moment net de trap af het stadion uit. Papa met sjaal en zoonlief gehuld in volledig Ajax-tenue. Het blonde mannetje kijkt zijn vader met grote ogen aan, vol bewondering over wat hij net allemaal heeft gedaan en gezien.

En hij is niet de enige. De Ajax Droomdagen vormen in de zomervakantie het ideale moment om de Johan Cruijff ArenA eens van dichtbij te bekijken. Omdat de bezoekers ook de mogelijkheid krijgen om onder andere de spelersbus van binnen te bekijken, in de dug-out te gaan zitten of te scoren in de Johan Cruijff ArenA, voelen de jongste fans zich voor even zelf een profvoetballer.

En wie weet lopen er ook de nieuwe Daley Blinds of Steven Bergwijns tussen? Aan de bedrukking achterop de shirts te zien van de jongste Ajacieden hopen ze wel op zo'n mooie toekomst.

Ook woensdag nog open
De sfeer in het stadion werd mede opgeleukt door lekkere Ajax-liedjes, stadionspeaker Rob van Rossum kletste verschillende momenten bij elkaar en de spelletjes die de kinderen in het stadion konden doen maakten de middag compleet. Ook woensdag is de Johan Cruijff ArenA nog open voor de Ajax Droomdagen.

Gerelateerde artikelen

Ajax App 2 1280

Koop en verkoop jouw Ajax-tickets veilig via Resale

Ajax Resale is de officiële en veilige manier om je tickets te verkopen of laatste tickets te kunnen kopen. Het komende seizoen is er voor seizoenkaarthouders de mogelijkheid om de eigen plek(ken) te koop aan te bieden aan een mede-Ajacied. Bijvoorbeeld wanneer je tijdens de eerste wedstrijden nog op vakantie bent.

Tags

  • #Tickets

Socials