Kaartverkoop Supercup Ajax Vrouwen gestart

Hoekstra Juichen 1280
Hoekstra Juichen 1280

De Ajax Vrouwen strijden op zaterdag 2 september om de Supercup. De landskampioen neemt het dan vanaf 14:00 uur op sportcomplex de Toekomst op tegen bekerwinnaar FC Twente. Je kunt nu kaarten kopen voor deze topper.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Dankzij het behalen van de landstitel afgelopen seizoen, spelen de Ajax Vrouwen begin volgende maand een wedstrijd om de Supercup. Kaarten voor het thuisduel met FC Twente kosten €12,50. Per persoon kun je tien tickets kopen en kaarten zijn alleen te verkrijgen via de online ticketshop. Er is geen kassaverkoop.

De Ajax Vrouwen namen het vorig jaar ook tegen FC Twente op in de strijd om de eerste editie van de Supercup. De club uit Enschede was toen met 3-2 te sterk voor de Ajacieden.

Via onderstaande button kun je nu kaarten kopen.

Bestel hier

Gerelateerde artikelen

SCC Vrouwen 1920

Bestel jouw seizoenkaart voor de Ajax Vrouwen

De seizoenkaarten voor de Ajax Vrouwen zijn het afgelopen seizoen met succes geïntroduceerd. De verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2023/2024 is inmiddels geopend. Als kaarthouder krijg je toegang tot alle thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie die op sportcomplex de Toekomst worden gespeeld.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

S Bakker 1920

Ajax Vrouwen spelen oefenduel met Olympique Lyon

De Ajax Vrouwen spelen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon. Het duel wordt afgewerkt op zaterdag 26 augustus op het Groupama OL Training Center en begint om 11:30 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Competitieprogramma Vrouwen Noordam

Voor Ajax Vrouwen begint Eredivisie in Rotterdam

De KNVB heeft donderdagmiddag het competitieprogramma van de Azerion Vrouwen Eredivisie gepubliceerd. Voorafgaand aan de competitie barst de strijd om de Super Cup los. Landskampioen Ajax Vrouwen neemt het op zaterdag 2 september om 14:00 uur op tegen bekerwinnaar FC Twente.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials