Kampioensduel Ajax O18 zaterdag op de Toekomst

O18 Thuis In Kampioensduel
O18 Thuis In Kampioensduel

Ajax O18 speelt zaterdag 11 mei om de landelijke titel op sportcomplex de Toekomst tegen de leeftijdsgenoten van AZ. Het duel is open voor publiek, begint om 14:30 uur en wordt live uitgezonden op Ajax.nl, in de Ajax App, op YouTube en op TikTok.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Dankzij de zege in de laatste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht speelt de ploeg van Frank Peereboom het duel om het landelijke kampioenschap in eigen huis. Najaarskampioen AZ is daarin de tegenstander. De winnaar van het duel is natuurlijk de kampioen en mag zich opmaken voor de UEFA Youth League via het Domestic Champions Path volgend seizoen.

Gerelateerde artikelen

O18 4Mei

Blik op de Toekomst | Goed nieuws voor O18 na overwinning

Het was een rustige zaterdag voor de Ajax-jeugd. Wel won de O18 als kersverse voorjaarskampioen een belangrijk duel met FC Utrecht en greep het Ajax Vrouwen Talententeam naast de titel. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Appiah Feyenoord

Ajax O18 officieel voorjaarskampioen

Ajax O18 is dinsdagavond zonder zelf in actie te komen officieel voorjaarskampioen geworden. Dankzij de nederlaag van Feyenoord O18 bij Vitesse zijn de Ajacieden met nog een wedstrijd te spelen niet meer te achterhalen.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

O18 HL Klassieker

Highlights Feyenoord O18 – Ajax O18 | Ajacieden op pole position

Ajax O18 heeft zich vrijdagavond tot officieuze voorjaarskampioen gekroond. De ploeg van Frank Peereboom won met 1-3 bij nummer twee Feyenoord en is met nog een duel te spelen, drie punten voorsprong en een veel beter doelsaldo nagenoeg zeker van de titel. De trainer van Ajax O18 en uitblinker Jan Faberski verschenen na afloop van de wedstrijd voor de camera.

Tags

  • #AjaxO18

Socials