Kenneth Taylor wint Goal of the Month van mei

Kenneth Taylor is de winnaar geworden van de Lasse Schöne Trophy. Zijn precieze trap in de uitwedstrijd tegen FC Volendam werd door jullie Ajax-fans verkozen tot de mooiste treffer van de maand mei. De poging vanaf de rand van het zestienmetergebied vloog in de kruising. Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Het prachtige doelpunt van de nummer acht van Ajax was de 0-1 in de uiteindelijke 1-4-overwinning op de Volendammers. Taylor was in dat duel ook verantwoordelijk voor Ajax' vierde treffer. Het was de op een-na-laatste uitwedstrijd van het seizoen voor de Amsterdammers.

Het doelpunt van Taylor gaat mee in de race voor de Goal of the Season. Deze verkiezing gaat volgende week van start.

Gerelateerde artikelen

Gaaeigotmthumb

Gaaei wint Goal of the Month: 'Beste gevoel dat ik dit seizoen heb gehad'

Anton Gaaei is de winnaar geworden van de Lasse Schöne Trophy. Zijn magnifieke volley in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles werd verkozen tot de mooiste treffer van de maand april. "Het betekent veel voor me dat mijn teamgenoten blij voor me zijn." Goal of het Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Fitz Jim GOTM

Fitz-Jim wint Goal of the Month: 'Ik voelde het moment'

Kian Fitz-Jim is de winnaar geworden van de Lasse Schöne Trophy. Zijn fraaie treffer op bezoek bij ADO Den Haag werd verkozen tot het mooiste doelpunt van de maand maart. "De laatste tijd train ik er veel op." Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Stillkoning1920

De Koning wint Goal of the Month: 'Kan goed combineren met Abdellah'

Tim de Koning is de winnaar van de Lasse Schöne Trophy van de maand februari. Zijn prachtige treffer tegen FC Utrecht O15 kreeg de meeste stemmen. Samen met ploeggenoot Abdellah Ouazane, die de assist verzorgde, verscheen het Ajax-talent voor de camera. "Ik denk dat ik de trofee een plekje op mijn slaapkamer geef, zodat ik hem goed kan zien."

Tags

  • #GOTM

Socials