Ajax wint van Unterhaching (5-3)

Ajax heeft het oefenduel met het Duitse SpVgg Unterhaching met 5-3-gewonnen. De vriendschappelijke wedstrijd werd afgewerkt op de adidas World of Sports campus. De wedstrijd was live te volgen via bovenstaande player.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJAUNT

Socials

Het duel werd ook uitgezonden op YouTube en via TikTok. Daarmee is Ajax de eerste Nederlandse voetbalclub die een wedstrijd via TikTok uitzendt.

Het TikTok-kanaal van Ajax is op dit moment het grootste (social) mediaplatform van de club met meer dan 8.8 miljoen volgers. Livestreamen op TikTok is een innovatieve stap om nieuwe doelgroepen op te bouwen.

Gerelateerde artikelen

Trainingday1920

adidas hq #1 | Van Amsterdam naar Herzogenaurach

Ajax is op trainingskamp in Duitsland. De dag begon nog met een sessie in Amsterdam op de Toekomst. In de middag stapte de selectie in het vliegtuig naar de World of Sports campus van adidas in Herzogenaurach. Daar volgde een rondleiding over het complex. Kijk hier naar een korte samenvatting van de eerste dag van het trainingskamp.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Rondo Training 1920

Dit was ons trainingskamp in Herzogenaurach

Ajax verblijft deze week op de adidas World of Sports campus voor een trainingskamp. Blijf via ons liveblog uitgebreid op de hoogte van de ontwikkelingen vanuit Herzogenaurach.

Tags

  • #PreSeason

Socials