Kijk UEFA Youth League-wedstrijd Ajax O19 live

Trainingnyon
Trainingnyon

De wedstrijd in de kwartfinale van de UEFA Youth League tussen Ajax O19 en FC Midtjylland O19 is dinsdagmiddag om 15.00 uur live te bekijken via de kanalen van de UEFA. Ajax strijdt met de Deense ploeg voor een plekje bij de laatste 4 in het prestigieuze jeugdtoernooi. De winnaar van het duel speelt zaterdag tegen Dinamo Zagreb of Benfica.

Tags

  • #UYL

Socials

Vanwege alle maatregelen rondom het coronavirus kan Ajax geen eigen livestream uitzenden. Via UEFA.tv is de wedstrijd wel live te volgen. Mocht Ajax O19 dinsdagmiddag winnen, dan spelen ze zaterdag de halve finale. De finale is volgende week dinsdag, 25 augustus, om 18.00 uur. 

Tags

  • #UYL

Socials

Gerelateerde artikelen

Kasanwirjo1

Kasanwirjo: 'Ik denk dat we een goede kans maken om de Youth League te winnen'

Na een onderbreking van 5 maanden gaat dinsdag de UEFA Youth League weer van start. Ajax O19 neemt het in de kwartfinale op tegen het Deense FC Midtjylland. Een belangrijk kracht in het team van John Heitinga is Neraysho Kasanwirjo. De jonge verdediger blikt vooruit op het komende duel en vertelt onder andere hoe hij zich is blijven ontwikkelen tijdens de periode zonder voetbal.

Tags

  • #UYL

Socials

2020 03 03 Ajax O19 Atletico Madrid O19 142

Preview | Ajax O19 hervat het langste Europese Ajax-seizoen ooit

De coronacrisis heeft het Europese avontuur van Ajax O19 uitgesmeerd over een tijdspanne van liefst 337 dagen. Het is de langste Europese campagne van een Ajax-elftal ooit. Dinsdag hervat Ajax de UEFA Youth League met een wedstrijd in de kwartfinale tegen FC Midtjylland. Wat is er in de afgelopen 337 dagen zoal gebeurd in de selectie van John Heitinga?

Tags

  • #UYL

Socials

Hansen

UEFA Youth League: 23-koppige selectie kan historie schrijven

Ajax O19 reist met een 23-koppige selectie af naar Nyon voor het vervolg van de UEFA Youth League. De Amsterdammers nemen het dinsdag 18 augustus in de kwartfinale op het Deense FC Midtjylland. De ploeg van John Heitinga kan voor de 1e keer in de clubhistorie die Youth League op z'n naam schrijven.

Tags

  • #UYL

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl