Kop | Ajacied vanaf eerste dag

Het tijdperk Lize Kop bij de Ajax Vrouwen zit er na zeven seizoenen op. In haar eerste seizoen won ze de titel en ze sloot af met het kampioenschap. De keeper ontwikkelde zich tot een uitstekende sluitpost en kan terugkijken op een geweldige periode in Amsterdam.

Tags

  • #Kop

Socials

Drie landstitels, vier KNVB Bekers en één Eredivisie Cup: de acht prijzen die Kop won tijdens haar periode in Amsterdam. De keeper was er tijdens het eerste en laatste kampioenschap van de Ajax Vrouwen bij. Vlak voor haar vertrek heeft ze nog een boodschap voor alle fans.

Een prachtige carrière in Amsterdam komt voor nu tot een einde, want zoals Kop zelf zegt: "Wie weet, tot ooit."

Gerelateerde artikelen

Header Kop 1920

Lize Kop verlaat Ajax Vrouwen

Lize Kop vertrekt na zeven seizoenen uit Amsterdam. De keeper van de Ajax Vrouwen heeft bij de club aangegeven haar lopende contract niet te willen verlengen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Tags

  • #Kop

Socials

Lize Kop 100 Duels 1280

Kop haalt magische grens van honderd duels

Lize Kop heeft tijdens de wedstrijd Ajax Vrouwen - ADO Den Haag de magische grens van honderd duels als Ajacied bereikt. De 24-jarige goalie maakte haar Eredivisie-debuut in 2017 tegen Achilles '29 en hield gelijk de nul: 2-0. Het jaar daarvoor zat ze al bij de selectie van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #Kop100

Socials