Livestream | Kraker tussen Ajax O18 tegen AZ

Ajax O18 speelt het kampioensduel tegen de leeftijdsgenoten van AZ. De wedstrijd op sportcomplex de Toekomst wordt live uitgezonden via bovenstaande videoplayer. De stand is 0-1.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

In Amsterdam staat er veel op het spel. De winnaar van het duel is natuurlijk de kampioen en mag zich opmaken voor de UEFA Youth League via het Domestic Champions Path volgend seizoen.

Gerelateerde artikelen

Jetten 'We Zijn Echt Een Hecht Team Geworden' Thumbnail 1

Jetten: 'We zijn echt een hecht team geworden'

Voorjaarskampioen Ajax O18 speelt zaterdag de kampioenswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van AZ. Inzet is een ticket voor de voorrondes van de UEFA Youth League. Het duel is open voor publiek en dat kan de ploeg van Frank Peereboom goed gebruiken. "Wat ik heb begrepen komen er een hoop supporters, dus dat is waanzinnig”, stelt de trainer. Ook Lucas Jetten blikt uitgebreid vooruit.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Jan Faberski Verhaal

Faberski is ready: 'Voor onszelf en voor de club'

Ajax O18 strijdt zaterdag om de landelijke titel tegen AZ. Uitblinker bij de Amsterdammers op de rechterflank is al weken Jan Faberski. De Pool weet waar hij en zijn teamgenoten voor spelen. "Hier hebben we iedere training van dit seizoen voor gewerkt."

Tags

  • #Faberski

Socials

Still Rijkhoff

Portret | Julian Rijkhoff over jeugdherinneringen en Ajax-dromen

We zijn een dag samen met Julian Rijkhoff, de spits die afgelopen winter is teruggekomen naar Amsterdam. Na zijn jeugdjaren bij Ajax heeft hij zijn focus gericht op de toekomst. Samen keren we terug naar het voetbalpleintje waar hij als kleine jongen altijd te vinden was, praten we over zijn inspiratie en halen herinneringen op aan zijn jeugd. Hoewel zijn debuut al een droom is die uitkwam, koestert Rijkhoff nog vele ambities. Dit gesprek biedt een blik in het leven en de carrière van deze veelbelovende voetballer.

Tags

  • #Rijkhoff

Socials