Lindhout fluit kampioensduel met sc Heerenveen

Lindhout 1420
Lindhout 1420

De KNVB heeft Allard Lindhout aangesteld als scheidsrechter bij Ajax’ thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Het duel, waarin Ajax de 36e landstitel kan veiligstellen, wordt woensdag vanaf 20:00 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

De 34-jarige arbiter wordt in Amsterdam geassisteerd door Dave Goossens en Roy de Nas. Richard Martens is de vierde official en Sander van der Eijk is de VAR.

Lindhout leidde dit seizoen drie keer eerder een duel van de Amsterdammers. Op 21 november 2021 floot hij RKC – Ajax (0-5) en op 13 februari van dit jaar was hij de leidsman tijdens Ajax – FC Twente (5-0). De laatste wedstrijd van Ajax waarover Lindhout de leiding had was het uitduel met Cambuur (2-3). In Leeuwarden zag hij Ryan Gravenberch in de slotseconden een Amsterdamse overwinning veiligstellen.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Gerelateerde artikelen

Alvarez1280

Highlights AZ – Ajax | Ajacieden op matchpoint

Het was Super Sunday in de Eredivisie. Ajax speelde zelf met 2-2 gelijk bij AZ. De Ajacieden redden in de slotfase via Edson Álvarez een punt. Ondanks het puntenverlies werd het toch nog een heerlijke zondag. Feynoord – PSV eindigde namelijk later op de dag in 2-2, waardoor de voorsprong van vier punten intact bleef en Ajax woensdag tegen Heerenveen de 36e landstitel kan veiligstellen.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Blindreactie1280

Blind na gelijkspel tegen AZ: 'Veerkracht getoond'

Daley Blind vond dat Ajax nog enigszins tevreden kon zijn met een punt bij AZ (2-2). Halverwege de tweede helft stonden de Ajacieden nog met 2-1 achter. "Na de 2-1 moesten we even zoeken naar het ritme, maar daarna ging de druk er weer op. We hoopten na de 2-2 dat we nóg wat konden forceren."

Tags

  • #AZAJA
  • #Blind

Socials

Mazraoui1280

Verslag | Puntendeling voor Ajax na intens duel

Ajax heeft zondagmiddag na een intens duel de punten gedeeld met AZ. De Ajacieden kwamen in Alkmaar niet verder dan een 2-2-gelijkspel. Brian Brobbey opende kort voor rust de score, maar in de tweede helft bogen de Alkmaarders de achterstand om. In de 86e minuut tekende Edson Álvarez voor de belangrijke gelijkmaker.

Tags

  • #AZAJA

Socials