RB Leipzig - Ajax zaterdag te zien bij Ziggo

Timber1280
Timber1280

Ajax speelt vandaag een oefenwedstrijd tegen RB Leipzig. Het duel is te zien op Ziggo kanaal 13 en Ziggo Voetbal. Na afloop van de Formule 1 is de wedstrijd ook te volgen via Ziggo Sport kanaal 14/Select. De aftrap is om 16:00 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Het duel met de Duitsers vormt de afsluiting van het trainingskamp in Oostenrijk. Ajax startte de week met een oefenwedstrijd tegen Bayern München. Het treffen met de Duitse Rekordmeister eindigde in 2-2. Vorige week vrijdag oefende Ajax tegen Anderlecht; dat duel werd met 0-2 gewonnen

Op het programma
Ajax komt na zaterdag nog één keer in actie in de voorbereiding. Op woensdag 4 augustus is Leeds United te gast in de Johan Cruijff ArenA. Bij dat duel mogen 25.000 toeschouwers aanwezig zijn.

Op zaterdag 7 augustus staat de Johan Cruijff Schaal op het programma, de traditionele opener van het Nederlandse voetbalseizoen. Ajax ontvangt dan PSV in eigen huis.

Pay per view
Als je geen abonnee bent van Ziggo kun je de wedstrijd RB Leipzig - Ajax bekijken via pay per view. Klik hier voor de stream (programma wordt aangevuld).

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Kudus1

Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal gaat dit jaar tussen Ajax en PSV. Het duel wordt op zaterdag 7 augustus in de Johan Cruijff ArenA gespeeld. De aftrap is om 20:00 uur. De kaarten om de Johan Cruijff Schaal zijn te bestellen vanaf € 15 en jij kunt erbij zijn. We mogen bij dit duel zowel Ajacieden als PSV-fans (in het bezoekersvak) verwelkomen in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Still Youri Baas

Leergierige Baas geniet in Oostenrijk: 'Dit is een mooie ervaring'

Traditiegetrouw krijgt in de voorbereiding een aantal jonge talenten de mogelijkheid om zich in de kijker te spelen. Iemand die deze kans heeft aangegrepen, is Youri Baas. De linksback maakt al enkele weken een positieve indruk. “Het is mooi dat de trainer me mee heeft genomen, eerst naar De Lutte en nu naar Oostenrijk. Een mooie ervaring.”

Tags

  • #PreSeason
  • #Baas

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl