Bayern München - Ajax zaterdag te zien op Ziggo Sport

Haller1280
Haller1280

Ajax speelt zaterdag 24 juli een oefenwedstrijd tegen Bayern München. Het duel - aftrap om 16:30 uur - is te zien op Ziggo Sport.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Ajax oefende afgelopen vrijdag tegen Anderlecht; dat duel werd met 0-2 gewonnen. Zaterdag speelt Ajax dus tegen Bayern München. Een week later wacht een treffen met RB Leipzig. Beide wedstrijden zijn te zien op Ziggo Sport. 

Eerder won Ajax zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen op sportcomplex de Toekomst tegen Koninklijke HFC. In Amsterdam werd het 6-0. Tegen Quick'20 bleef de ploeg steken op een 1-1-gelijkspel, terwijl het duel met Paderborn met 1-4 werd gewonnen.

Als je geen abonnee bent van Ziggo kun je de wedstrijd bekijken via pay per view. Klik hier voor de stream (programma wordt aangevuld).

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Timbervoorbereiding (1)

Zo gaat de voorbereiding van Ajax eruit zien

De voorbereiding van Ajax op seizoen 2021/2022 is in grote lijnen bekend. De Ajacieden starten op vrijdag 25 juni. De eerste veldtraining op sportcomplex de Toekomst is op zaterdag 26 juni, voor in ieder geval de niet-internationals.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Ekkelenkamp2019

Ajax oefent tegen Quick'20 en SC Paderborn 07

Ajax heeft nieuwe oefenduels aan de voorbereiding toegevoegd. Op dinsdag 6 juli speelt de ploeg van Erik ten Hag om 18:00 uur tegen Quick'20. Op zaterdag 10 juli volgt een vriendschappelijk duel met SC Paderborn 07. Die wedstrijd begint om 12:00 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl