Liveblog

Aan het verbinden . . .

Speeltijd:
0
0
0
:
0
0

Ajax Vrouwen
1
1
Feyenoord

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Feyenoord. In de Johan Cruijff ArenA scoorde Ashleigh Weerden in de tweede helft namens de Amsterdammers. Lees hier alles terug over de wedstrijd.

Liveblog

23:15

Samenvatting 🎥

We sluiten het liveblog af met de samenvatting van het unieke duel van vandaag. 


21:22

Weerden & De Sanders over de 'uitgekomen droom'

Ondanks het gelijkspel keken Ashleigh Weerden en Kay-Lee de Sanders terug op een memorabele dag in de Johan Cruijff ArenA. "Als meisje van zes was dit mijn droom."


20:07

Bakker geniet van ambiance, maar baalt

Suzanne Bakker stond na afloop met een dubbel gevoel voor de camera. De trainer van de Ajax Vrouwen genoot van de hele entourage in de Johan Cruijff ArenA, maar baalt van het resultaat. "Het puntenverlies overheerst, maar voor het vrouwenvoetbal was het een prachtige dag."


19:17


19:01

Bedankt, fans! 😍

Na afloop werden de aanwezige fans uitgebreid bedankt door de Ajax Vrouwen. Het leverde mooie beelden op tussen de Ajacieden en de aanwezige toeschouwers in de Johan Cruijff ArenA.


18:37

'Dit is zuur'

3Spitse 900

Na afloop stond Sherida Spitse voor de camera van ESPN. De aanvoerder van de Ajax Vrouwen baalt na afloop. "Je wilt winnen en daar ga je voor. Het was niet goed genoeg. Een fase in de tweede helft was goed, maar dat was daarna weer weg. We hebben alles gegeven met elkaar. Maar we willen drie punten. Het is zuur dat het net niet onze kant op valt."

Ondanks het resultaat genoot Spitse van de ambiance. "Hier droom je van als speelster en het brengt ons naar een hoger niveau. Het is voor veel speelsters nieuw en het geeft een ander gevoel."


18:23

Afgelopen ⏰

🕘 90+4.

De Ajax Vrouwen spelen het unieke duel met Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA met 1-1 gelijk.


18:22

Wát een kans

🕘 90+3.

Daar was bijna de winnende treffer voor de Ajax Vrouwen. Het schot van invaller Rosa van Gool wordt prachtig gepakt door de keeper van Feyenoord.


18:19

Vier minuten blessuretijd

🕘 90.

Er komen vier minuten blessuretijd bij voor de Ajax Vrouwen in de jacht op de winnende treffer.


18:11

Vita = back 👊

2Vita 900

🕘 81.

Een mooi moment voor Vita van der Linden. De Ajacied maakt haar rentree na lang blessureleed. 


18:10

Drie wissels aan Amsterdamse zijde 🔁

🕘 80.

Drie verse krachten voor de Ajax Vrouwen: Eshly Bakker, Soraya Verhoeve en Vita van der Linden. Ashleigh Weerden, Nadine Noordam en Quinty Sabajo verlaten het veld.


18:04

Nog vijftien minuten

🕘 75.

De Ajax Vrouwen hebben nog vijftien minuten om de drie punten in Amsterdam te houden. Grote kansen blijven de laatste minuten uit.


17:57

Wissel bij de Ajax Vrouwen 🔁

🕘 68.

Suzanne Bakker voert de eerste wissel door: Rosa van Gool vervangt Isa Kardinaal.


17:51

Op jacht naar de voorsprong

🕘 62.

De Ajax Vrouwen nemen het heft in handen en gaan na de gelijkmaker van Ashleigh Weerden voortvarend op zoek naar een nieuwe treffer. Vooralsnog leverden de schoten van Romée Leuchter en Tiny Hoekstra geen doelpunt op.


17:41

Heerlijk Ashleigh

Goal Weerden 900

🕘 52.

Een mooi beeld van doelpuntenmaker Ashleigh Weerden vlak na haar doelpunt in de Johan Cruijff ArenA.


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Spitse Header 1280 2

Verslag | Gelijkspel voor Ajax Vrouwen in eerste Klassieker in ArenA

De Ajax Vrouwen hebben de eerste Klassieker ooit in de Johan Cruijff ArenA gelijkgespeeld. Met de vele toeschouwers op de tribunes eindigde de strijd tussen de Ajacieden en Feyenoorders zaterdag in 1-1. Ashleigh Weerden maakte de enige Amsterdamse goal. Ondanks het puntverlies in de titelstrijd was er sprake van een memorabele vrouwen-Klassieker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header 1280

In beeld | Ajax Vrouwen klaar voor Klassieker

De Ajax Vrouwen hebben vrijdag de laatste training afgewerkt in aanloop naar de Klassieker. De ploeg van Suzanne Bakker speelt zaterdagmiddag om 16:30 uur in de Johan Cruijff ArenA tegen de Rotterdammers.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vrouwen Tour 1280

In beeld | Ajax Vrouwen verkennen voetbaltempel

De Ajax Vrouwen spelen zaterdag de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. Het is de eerste keer dat deze wedstrijd tegen de dames van Feyenoord in de Amsterdamse voetbaltempel wordt gespeeld. Om die reden kregen de Ajax Vrouwen woensdag een speciale rondleiding door de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials