Paris Saint-Germain - Ajax Vrouwen 3-1
Ajax Vrouwen

• Ajax Vrouwen verliezen met 3-1 in Parijs. Romée Leuchter scoorde voor de Amsterdammers
  • De Ajax Vrouwen staan met nog een wedstrijd te gaan tweede in poule C
  • Dinsdagavond 30 januari is AS Roma de tegenstander in de Johan Cruijff ArenA. Wil jij erbij zijn? Koop hier je kaarten.

Liveblog

23:59

Samenvatting in de Ajax App

Sanders900 2 ??

De Ajax Vrouwen gingen vanavond met 3-1 onderuit in Parijs. Heb je het duel niet kunnen zien, maar ben je toch nieuwsgierig naar de beelden? De samenvatting is exclusief te vinden in de Ajax App. Heb je 'm nog niet? Download 'm nu: Ajax App.

23:57

Bakker: 'Moeten leren om meer uit onze mogelijkheden te halen'

"We moeten leren om meer te halen uit de mogelijkheden die we krijgen", zo reageerde Suzanne Bakker na de uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De Ajax Vrouwen verloren op Franse bodem met 3-1. Ook Lily Yohannes, die een sterke wedstrijd speelde, reageert.

23:34

Supporters, bedankt 👏

23:24

Bakker: 'Ik kijk vol goede moed naar volgende week'

Bakker900 2 ??

Suzanne Bakker verscheen woensdagavond teleurgesteld voor de camera na de 3-1-nederlaag tegen Paris Saint-Germain. "Ik had hier graag met een ander gevoel gestaan", begon de trainer van de Ajax vrouwen. "In de eerste helft verloren we de bal te vaak, maar ook verdedigend was Paris Saint-Germain beter. Dan krijg je een 3-1-tussenstand."

"We wisten dat PSG een fantastische ploeg is, maar wij kregen ook nog twee kansen op de 0-1. Die maken we niet en zij scoren wel meteen", vervolgde Bakker, die vol goede moed uitkijkt naar volgende week. "Als ik zie hoeveel strijd we hebben geleverd kijk ik met veel vertrouwen naar de wedstrijd tegen AS Roma. Alles is nog mogelijk."

23:08

Kop op, Ajax Vrouwen

Balen900 ??

Ondanks de nederlaag in Parijs hebben de Ajax Vrouwen nog altijd een goede kans om de knock-outfase van de UEFA Women's Champions League te halen. De ploeg van Suzanne Bakker speelt volgende week dinsdag in de Johan Cruijff ArenA de laatste poulewedstrijd tegen AS Roma. Dit is de tussenstand in groep C:

1. Paris Saint-Germain 5-9
2. Ajax Vrouwen 5-7
3. Bayern München 5-6
4. AS Roma 5-5

22:57

FT // 3-1

Het laatste fluitsignaal klinkt. De Ajax Vrouwen verliezen met 3-1 van Paris Saint-Germain.

22:48

Zes minuten blessuretijd

Keukelaar900

22:46

Keijzer en Noordman voor de laatste minuten

Nog twee wissels bij de Ajax Vrouwen. Milicia Keijzer en Danique Noordman komen voor de laatste minuten in de wedstrijd. Zij vervangen Isa Kardinaal en Lily Yohannes.

22:38

Nog tien minuten, derde wissel bij Ajax

Nog tien minuten aan officiële speeltijd te gaan. Gaat er nog een goal vallen in de slotfase?

Bij Ajax is Lotte Keukelaar in de ploeg gekomen. Zij vervangt Chasity Grant.

22:31

Tweede wissel bij Ajax Vrouwen.

Een tweede wissel bij Ajax. Jonna van de Velde komt binnen de lijnen en vervangt Rosa Van Gool.

22:26

Grote kans Tolhoek

Hier was dan eindelijk een moment voor de Ajax Vrouwen. De bal wordt veroverd net buiten de zestien door Lily Yohannes en belandt uiteindelijk voor de voeten van Danique Tolhoek,

De aanvaller heeft alle ruimte in de vijandelijke zestien, meer dan ze zich realiseert, want Tolhoek besluit direct te schieten. Haar poging met links wordt uiteindelijk tot corner verwerkt.

De stand blijft 3-1.

22:21

PSG controleert de wedstrijd

Spitse900 2

De wedstrijd kent in deze fase een rustig karakter. De stand is nog altijd 3-1 en de thuisploeg controleert de wedstrijd. Kansen zijn er voor de Ajax Vrouwen in de tweede helft nog niet geweest.

22:13

Kans voor PSG

Paris Saint-Germain is opnieuw gevaarlijk via de counter. Tabitha Chawinga loopt op het doel van Regina van Eijk af, maar wordt op het laatste moment van scoren gehouden door Kay-Lee de Sanders.

22:07

Invaller aan Amsterdamse zijde

Tolhoek900

Danique Tolhoek kwam direct na rust binnen de lijnen voor Roméé Leuchter, die in de eerste helft hard in botsing kwam met een PSG-speelster en halverwege in de kleedkamer achterbleef.

22:04

Tweede helft begonnen, Leuchter in de kleedkamer achtergebleven

De Ajax Vrouwen beginnen met één wissel aan de tweede helft. Danique Tolhoek vervangt Romée Leuchter, de Amsterdamse doelpuntenmaker. Dat lijkt om een blessure te gaan.

Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.