Ajax loot FC Den Bosch in de tweede ronde van de KNVB Beker

Timber1280
Timber1280

FC Den Bosch is de tegenstander van Ajax in de tweede ronde van de KNVB Beker. De wedstrijd vindt plaats in Brabant. De loting werd zaterdagavond verricht bij het ESPN-programma de Eretribune.

Tags

  • #KNVBBeker

Socials

De wedstrijden in de tweede ronde van de beker zijn op dinsdag 10 januari, woensdag 11 januari en donderdag 12 januari. Zodra de wedstrijd is ingepland maken we dat bekend op onze kanalen. De laatste keer dat FC Den Bosch en Ajax elkaar troffen in de KNVB Beker was in 1994. Toen won de ploeg van Louis van Gaal met 3-1 in De Meer.

Meeste bekertitels
Ajax is de recordkampioen in de KNVB Beker met twintig bekertitels in de prijzenkast. De laatste keer dat Ajax de beker won was in 2021. Toen werd Vitesse verslagen in de finale. Vorig jaar verloren de Amsterdammers in de eindstrijd van PSV.

Gerelateerde artikelen

Berghuis Juichende 1280

Liveblog | Berghuis: 'Dan kan ik het verschil maken'

Ajax heeft de uitwedstrijd bij RKC met 1-4 gewonnen. In Waalwijk waren Steven Berghuis en Brian Brobbey ieder tweemaal doeltreffend. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit duel. 

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Berghuis Header Juichen 1280

Verslag | Berghuis en Brobbey schieten Ajax in Waalwijk langs RKC

Ajax heeft zaterdagavond op bezoek bij RKC een overwinning geboekt. De Ajacieden wisten met 1-4 te winnen van de Waalwijkers, waardoor de Amsterdammers aan kop blijven in de Eredivisie. Steven Berghuis (2) en Brian Brobbey (2) namen de Amsterdamse treffers voor hun rekening.

Tags

  • #rkcaja

Socials

Thumb Tadic 1280

Bijpraten met captain Tadic: 'Beseffen welke club we representeren'

Dusan Tadic stelt dat Ajax 'altijd spelers beter maakt'. De aanvoerder blikt terug op een periode met wisselende resultaten en vindt het logisch dat de beginfase van het seizoen met ups en downs gaat. "Er zijn veel nieuwe spelers en iedereen moet wennen."

Tags

  • #Tadic

Socials