Meer informatie over losse kaartverkoop Eredivisie

Hatoheader2
Hatoheader2

Wil je graag een wedstrijd van Ajax bezoeken? Op dinsdag 9 juli start de kaartverkoop van bijna alle thuiswedstrijden uit de eerste seizoenshelft, waaronder die tegen sc Heerenveen, FC Utrecht en PSV. De speeldata van de wedstrijden tegen Fortuna Sittard en Almere City zijn momenteel nog niet vastgesteld; zodra deze definitief zijn zal ook de kaartverkoop hiervan starten.

Tags

  • #Tickets

Socials

Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 31. Door het hoge aantal seizoenkaarthouders zal de beschikbaarheid echter beperkt zijn.


Verkoopschema
Vanaf dinsdag 9 juli 10:00 uur kunnen seizoenkaarthouders één kaart per wedstrijd bijkopen, bij meerdere seizoenkaarten maximaal twee kaarten. Leden van Supportersvereniging Ajax kunnen vanaf donderdag 11 juli 10:00 uur kaarten kopen, op vrijdag 12 juli volgen alle Ajacieden met een geverifieerd account. Voor de duels met PSV en FC Utrecht geldt een Club Card verplichting, de overige duels zijn voor alle Ajacieden beschikbaar.

Verkoopschema Eerste Seizoenshelft Nieuw

Mobile tickets 
Gekochte kaarten worden uiterlijk een week voor de wedstrijd als mobile ticket in de Official Ajax-app verstrekt. Voor het kopen van wedstrijdtickets en het bezoeken van wedstrijden dien je je daarom te registreren in de Official Ajax-app en je identiteit te verifiëren met je eigen identificatiebewijs. Nog geen geverifieerd account? Maak er dan hier eenvoudig een aan om vanaf vrijdag 12 juli kaarten te kunnen kopen.


Mindervaliden

De losse kaarten voor de mindervaliden vakken zijn vanaf 13 juli 10:00 uur te koop voor Mindervalide Club Cardhouders. Zij kunnen één set kaarten per wedstrijd bestellen.


Voorrang
Wil je met voorrang kaarten bestellen? Word lid van Supportersvereniging Ajax. Dan krijg je naast voorrang ook nog tien keer per seizoen het Ajax Life Magazine op de mat, maak je kans op mooie prijzen en krijg je korting in de fanshops.


Blijf op de hoogte

Wil je bericht ontvangen als de verkoop van start gaat? Laat dan hier je gegevens achter.

Gerelateerde artikelen

Thuisshirt Header

Ajax en adidas introduceren thuistenue en pre-match shirt

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe thuistenue en het pre-match shirt voor het seizoen 2024/2025. Het tenue, het 25e thuistenue wat adidas en Ajax samen introduceren, heeft een klassiek karakter. Dit wordt benadrukt door onder andere de kraag met knoopje en de adidas-strepen die ton-sur-ton verwerkt zijn op het shirt.

Tags

  • #adidas

Socials

App 16X9

Ajax Open Dag – Leven als een Ajacied

Op de Ajax Open Dag 2024 kan je maandag 5 augustus leven als een Ajacied. Bekijk de presentatie van onze teams, optredens van diverse artiesten en debuteer als Ajacied in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #OpenDag

Socials