Munsterman verruilt Ajax Vrouwen voor FC Utrecht

Munsterman1920
Munsterman1920

Marthe Munsterman vertrekt bij de Ajax Vrouwen. De middenvelder gaat aan de slag bij FC Utrecht.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De 30-jarige Munsterman was sinds medio 2018 actief voor de Ajax Vrouwen. Ze heeft 61 wedstrijden achter haar naam en won in Amsterdamse dienst tweemaal de KNVB Beker en daarnaast ook een keer de landstitel en de Eredivisie Cup.

Met haar overstap naar de Domstad volgt Munsterman het voorbeeld van Liza van der Most en Eshly Bakker die zich eerder al verbonden aan FC Utrecht, dat na negen jaar afwezigheid terugkeert in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Gerelateerde artikelen

Grant1920

Contracten van Grant en Van Eijk verlengd

Chasity Grant en Regina van Eijk spelen ook volgend seizoen voor de Ajax Vrouwen. De Ajacieden hebben hun aflopende contracten verlengd. Grant tekent voor twee jaar bij en Van Eijk met één jaar.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Keijzer1920

Keijzer en Van der Veen langer bij de Ajax Vrouwen

Milicia Keijzer en Roos van der Veen blijven langer aan de Ajax Vrouwen verbonden. Ze hebben hun handtekeningen gezet onder een overeenkomst tot medio 2024. Voor Keijzer betreft het haar eerste contract.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vertrek Bakker 1920

Eshly Bakker vertrekt bij Ajax Vrouwen

Eshly Bakker gaat Ajax Vrouwen deze zomer verlaten. De speler met de meeste wedstrijden in de historie van de Ajax Vrouwen kiest ervoor haar huidige overeenkomst niet te verlengen.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Bakker

Socials