Nieuwe adidas Store geopend in Kalverstraat

Adidas Store 1280
Adidas Store 1280

Amsterdam is een adidas Store rijker. Donderdagochtend opende het Duitse merk een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Adidas verzorgt al sinds seizoen 2000/2001 de kleding van Ajax.

Tags

  • #adidas

Socials

Bij de opening van de adidas Store in de Kalverstraat kon je op de foto van de officiƫle schaal van het landskampioenschap van seizoen 2021/2022. Bekijk hier enkele foto's van de nieuwe winkel in de Amsterdamse straat.

Gerelateerde artikelen

Header Shirt 1280

adidas en Daily Paper presenteren Ajax pre-match-collectie

Ajax, adidas en modemerk Daily Paper presenteren maandag de ‘pre-match’-collectie voor de regerend landskampioen, voor het seizoen 2022/2023. Rode draad in de collectie is een opvallende, op Oost-Afrikaans kralenwerk geïnspireerde print, in de Pan-Afrikaanse kleuren rood, zwart en groen. Met de collectie eren Ajax, adidas en Daily Paper multiculturalisme in Amsterdam, een stad die wereldwijd geroemd wordt om zijn diverse bevolking en zijn inclusieve karakter.

Tags

  • #adidas

Socials

Blind Adidas 1280

Ajax en adidas introduceren thuistenue 2022/2023

Landskampioen Ajax en adidas presenteren met trots het nieuwe thuistenue voor 2022/2023. Meest kenmerkende detail is de subtiele integratie van de kleur goud, een kleur die sinds de invoering van de twee en later drie gouden kampioenssterren al vaker pronkte op het shirt en tevens symbool staat als kleur van de regerende kampioen.

Tags

  • #adidas

Socials